FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA

LICITATII PORUMBEI

Licitatii porumbei Cum licitez porumbei  
Utilizator: Parola:
Finalizat pe
12.05.2020
LICITATIE CARITABILA - INVINGEM COVID - 19 IMPREUNA partea a XII a

COVID19 este o ameninÈ›are pentru umanitate. Avesta este motivul pentru care fiecare dintre noi trebuie sa ne angajăm în această luptă.
La iniÈ›iativa lui Marius Boboc, columbofil român stabilit în Belgia, FNCPR va organiza o serie de licitaÈ›ii având ca scop strângerea de fonduri care să ajute ROMÂNIA să lupte cu PANDEMIA!!!
Absolut toÈ›i banii strânÈ™i din licitaÈ›ii sau donaÈ›ii, vor fi donaÈ›i către FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te ViaÈ›a care ulterior îi va dona sub formă de bani sau materiale, acolo unde este nevoie.
Am ales această modalitate de donare a banilor pentru două motive:
1. Nu dorim să dăm naÈ™tere unor discuÈ›ii inutile despre unde ar trebui să donam banii. Sigur în următoarele săptămâni va fi nevoie în foarte multe locuri È™i fiecare din cei care ar putea decide destinaÈ›ia ar dori să-i doneze în zona lui.
2. Andreea Marin, preÈ™edintele FundaÈ›iei PreÈ›uieÈ™te ViaÈ›a È™i iniÈ›iatorul proiectului, este partenera noastră deja de mulÈ›i ani. Suntem parteneri la Gala Campionilor, la momente de veselie È™i distracÈ›ie. A venit momentul să aratăm că putem fi parteneri È™i când România are nevoie de noi!!!
AÈ™adar, dacă esti un campion din TOP 10 NAÈšIONAL în ultimii ani, sau un câÈ™tigător de TOP10 la etapele NAÈšIONALE, te invităm să donezi un pui din porumbelul tău campion. Gestul tău, dublat de gestul celui ce va licita poate salva vieÈ›i, poate salva România!!!

ÎMPREUNÄ‚ ÎNVINGEM COVID19!!!
F.N.C.P.R 🤝 PREȚUIEȘTE VIAȚA
HAI ROMÂNIA!!!
Daca vrei sa te implici trimite-ne un mail la office@fcpr.ro

Donatii se pot face in contul: RO14RZBR0000060009735643 - RAIFEISEN BANK
Cu mentiunea Pentru campania Invingem Impreuna

PORUMBEII VOR PUTEA FI PRIMITI DUPA CE TRECE PERIOADA PANDEMICA SAU DUPA DATA STABILITA DE PROPRIETAR.

Detalii licitatie
Copyright © F.N.C.P.R. 2015 - 2020