MASURI DE SIGURANTA IN CAZUL COLUMBOFILULUI CALINA RAZVAN

ASOCIATIA COLUMBOFILA  ARGES

CIF :29256610

PITESTI-ARGES

                                                Conform hotararii Consiliului Director din data de 25.06.2018,privind masurile de siguranta ce se vor lua in cadrul etapei de demifond-fond,MYKOLAIV ,cu imbarcare in data de 29-07-2018,in cazul crescatorului CALINA RAZVAN,membru al asociatiei in centrul< PITESTI>, s-au stabilit urmatoarele:

   -Columbofilul CALINA RAZVAN va imbarca porumbeii OBLIGATORIU la centrul BRADU;

   -TOTI PORUMBEII respectivului  vor fi imbarcati de o comisie aparte,se va filma procedura de imbarcare si de asemenea TOTI PORUMBEII VOR FI STIKER-ITI.

   -Porumbeii  respectivului vor fi amestecati in custile de asteptare impreuna cu ceilalti porumbei,atat cei de control cat si cei GOLD-carora li se va aplica STIKERE si lor, urmand a fi imbarcati in masina de transport  in mod normal, astfel incat sa nu se poata afirma ca cineva a stiut unde se afla porumbeii respectivi si au fost tratati intr-un mod diferit,necorespunzator.

   -Columbofilul CALINA RAZVAN,VA ANUNTA OBLIGATORIU TOTI PORUMBEII SOSITI,PRECUM SI SERIA STIKERULUI IN MAXIM 30 DE MINUTE DE LA MARCAREA IN CEASUL CONSTATATOR. In cazul in care sistemul  <ANUNTURI> NU VA FUNCTIONA,II VA ANUNTA PRIN SMS LA  TEHNICUL  JUDETULUI ARGES-PREDA IONUT.

inapoi