CONVOCATOR COMISIA JUDETEANA DE DISCIPLINA A ASOCIATIEI GEORGE BACOVIA BACAU

Presedintele Comisiei Judetene de Disciplina a Asociatiei George Bacovia Bacau domnul  Toc Vasile, in baza prevederilor art. 15, alin. 2 din Statutul   Asociatiei George Bacovia Bacau , convoaca in mod legal membrii comisiei in data de 03-08-2019-orele 10.00 la sedinta comisiei de disciplina a asociatiei.

 Sedinta CJD a fost convocata cu respectarea termenului legal, prevazut in Statut, respectiv 15 zile inainte de data desfasurarii, urmand sa aiba loc la centrul de imbarcare a clubului Bacau, in chemping Gheraesti situat in interiorul parcului Gheraesti din mun Bacau .

CJD s-a autosesizat referitor la PETITIA (SESIZAREA) formulata , semnata si postata in spatiu virtual pe Facebook , de catre un numar de 4 membri columbofili DIN CADRUL CLUBULUI COLUMBOFIL MOINESTI – BACAU, respectiv:

 MAZERE FANICA , ROTARU DANIEL , ADOBREI CONSTATIN si RUSU ALEXANDRU NECTARIE,

in baza careia se sesizeaza posibile fapte care conduc savarsirea unor abateri columbofile (nerespectarea RNS al FNCPR) comise de catre domnii DIACONU VICTOR , RUSU ALEXANDRU, RUSU DANUT,VENTER RAZVAN, LAZAR SILVIU SI MARIN IONUT, membri ai aceluiasi club columbofil pe parcursul imbarcarii la etapa de Kalinka -4 din 04.07.2019 in sezonului columbofil cu maturi.

. Aspectele invocate de columbofilii sus mentionati se refera la modul in care s-a desfasurat imbarcarea etapei mai sus mentionate  , adopta de unii membri ai aceastei asociatii, in cazul veridicitatii celor sesizate, prin prisma rezultatelor columbofile obtinute, consecintele unor asemenea posibile abateri fiind extrem de grave.

Avand in vedere dispozitiile Art. 29 din Statut, respectiv administrarea probatoriilor in cazul analizarii,dezbaterii si judecarii unor posibile abateri de natura columbofila, invederam partilor implicate , respectiv RECLAMANTII, CONDUCEREA ASOCIATIEI SI MEMBRI COLUMBOFILI ACUZATI DE SAVARSIREA UNOR ABATERI ca sunt avute in vedere, respectiv acestia vor putea uza, de urmatoarele mijloace de proba:

- Proba testimoniala- fiecare parte se poate folosi de audierea unui martor care poate sa ateste in mod intemeiat situatia de fapt, respectiv circumstantele in care s-au produs ipoteticele abateri columbofile,

- Inscrisurile- fiecare parte se poate folosi de inscrisuri in dovedirea celor sustinute. De asemenea, vor fi solicitate oficial inscrisuri din dosarul concursului organizat.

- Interogatoriul- vor fi adresate de membri comisiei intrebari partilor, de asemenea pot fi transmise comisiei de catre parti intrebari pertinente si utile cauzei, prin care partile inteleg sa obtina raspunsuri pertinente in dezlegarea corecta a cauzei,

- Inregistrarile audio si video- pot fi prezentate comisiei in cazul in care exista asupra vreunei parti;

 

IN CONCLUZIE, ASIGURANDU-VA DE RESPECTAREA INTOCMAI A PREZUMTIEI DE NEVINOVATIE, PRECUM SI A DREPTULUI LA APARARE, VA SOLICITAM IN VEDEREA DESFASURARII IN MOD LEGAL SI STATUTAR A SEDINTEI URMATOARELE:

1.       PREZENTA OBLIGATORIE LA LUCRARILE COMISIEI, IN VEDEREA AUDIERII A DOMNILOR ;

DIACONU VICTOR , RUSU ALEXANDRU, RUSU DANUT,VENTER RAZVAN, LAZAR SILVIU SI MARIN IONUT

2. PREZENTA OBLIGATORIE LA LUCRARILE COMISIEI, IN VEDEREA AUDIERII PERSOANELOR RECLAMANTE ; MAZERE FANICA , ROTARU DANIEL , ADOBREI CONSTATIN si RUSU ALEXANDRU NECTARIE.

3. PREZENTA LA CJD A MEMBRILOR CARE AU IMBARCAT SI AU ALCATUIT COMISILE DE DUBLA CLEMARE LA ETAPA DE KALINKA-4 LA CENTRUL MOINESTI.

4. TRANSMITEREA CATRE ASOCIATIA BACOVIA BACAU IN TERMEN DE ZECE ZILE DE LA PUBLICAREA ACESTUI COMUNICAT, A INSCRISURILOR SAU ALTOR DOVEZI NECESARE SI UTILE SOLUTIONARII CAUZEI,

5. TRANSMITEREA CATRE ASOCIATIA BACOVIA BACAU A ORICAROR MIJLOACE DE PROBA, UTILE IN SOLUTIONAREA CAUZEI.

6. PRIN PREZENTUL CONVOCATOR SUNT CITATI LA LUCRARILE CJD, MEMBRI COLUMBOFILI MENTIONATI LA PUNCTELE 1,2 SI 3.

 7. SE EXCLUDE DIN COMISIA DE DISCIPLINA PE PERIOADA ANCHETEI  A DL RUSU DANUT, DATORITA FAPTULUI CA ESTE PARTE IMPLICATA IN PLANGERE.

 

PREZENTUL CONVOCATOR ESTE INTEMEIAT PE PREVEDERILE ART. 15, 16, 28 SI 29 DIN STATUTUL

ASOCIATIA JUDETIANA COLUMBOFILA GEORGE BACOVIA BACAU

 

 

DATA                                                                                                                      PRESEDINTE CJD

15.07.2019                                                                                                                 TOC VASILE

inapoi