ANUNT IMPORTANT

https://www.facebook.com/ACPBotosani/photos/a.1721458481414853/2613592025534823/?type=3&theater

Comunicat

- Centru Botosani- imbarcare Madon National

       Asociatia Crescatorilor de Porumbei a Judetului Botosani

 

            ACP Botosani este intru totul de acord cu regulile de siguranta stabilite prin regulamentul national sportiv, care s-au respectat si pana in momentul de fata, astfel:

 RNS 2019

art.9.1 La îmbarcarea etapelor naționale este obligatoriu să existe delegați din alte asociații în comisiile de îmbarcare, porumbeii să fie reclemați cu stickere și procedurile de îmbarcare să fie filmate și transmise live, pe o adresă de internet (site, facebook, youtube etc.) anunțată înainte și unde filmarea rămâne salvată minim un an de zile, sub sancțiunea anulării etapei pentru Comitetul asociației organizatoare de centru. Reclemarea porumbeilor se face de o comisie separată, care va notă seria porumbelului într-un tabel, iar lângă această se lipește una dintre cele două părți ale perechii de stickere după ce în prealabil cealaltă a fost lipită pe inelul 13 porumbelului. Columbofilul poate solicită să își lipească singur stickerul, caz în care porumbelul este ținut de membrul comisiei și lipirea este supravegheată de comisie. În 24 de ore de la îmbarcare, fiecare asociație organizatoare de centru, va trimite dosarul cu stickere la responsabilul de zonă din CNS, care răspunde de zona în care se găsește asociația organizatoare.

art. 15 Îmbarcarea porumbeilor se face de comisii de îmbarcare (denumite în continuare COMISII), formate din minim trei columbofili, fără că membrul columbofil, căruia i se îmbarcă porumbeii, să își îmbarce proprii porumbei. Este obligatoriu că fiecare serie de porumbel să fie verificată de comisie.

 

              Avand in vedere importanta etapei MADONA National, data de numarul mare de participanti si de premiile puse in joc de Clubul Best Pigeon, conducerea ACP Botosani hotaraste luarea unor masuri de siguranta suplimentare, in baza RNS 2019 Art. 21 ( Asociația organizatoare, cele participante (pentru proprii membri) sau CNS pot solicită măsuri suplimentare de control și siguranță a concursului pentru orice crescător participant la orice etapă de concurs.), astfel:

-         toti porumbeii care se imbarca la centrul organizat de ACP Botosani vor fi stampilati

-         crescatorii care au porumbel cu sosire in primele 5 pozitii pe centru au obligatia de a filma porumbelul. Filmarea trebuie sa contina urmatoarele: stampila de siguranta, serie inel, serie stiker( atasat fisei de imbarcare in dreptul seriei porumbelului), ceas constatator,

-         filmarea se trimite prin messenger catre pagina de facebook a asociatiei sau prin whatsapp  catre domnul Damian Gabriel,

-         FILAMAREA TREBUIE PUBLICATA PE PAGINA DE FACEBOOK A ASOCIATIEI IN MAXIM O ORA DE LA SOSIREA PORUMBELULUI.

-         in cazul porumbeilor care se afla pe lista ‘’PROCEDURI DE CONTROL AL PORUMBEILOR CAMPIONI’’ FILMAREA TREBUIE PUBLICATA IN MAXIM 30 MINUTE DE LA SOSIRE.

-         Lipsa filmarii sau a publicarii peste termenul stabilit duce la anularea porumbelului.

inapoi