DETALII MARATON MUNTENIA - VILNIUS

Datorita conditiilor restrictive de intrare a persoanelor in BELARUS (spatiu ex-sovietic), a imposibilitatii inchiderii exportului temporar (porumbeii care intra in tara trebuie obligatoriu sa iasa tot prin vama),a costurilor exorbitante pentru garantia fiecarei masini, dar si a interesului scazut al judeteleor din vestul provinciei care au pus la aceeasi data etapa de dublaj la maraton (cu respectarea RNS), in loc de Zaruve (Belarus) se va organiza VILNIUS (Lituania)

IMBARCAREA VA FI MIERCURI la orele anuntare de organizatorul fiecarui centru.

Centre de imbatcare se organizeaza in judetele  - Buzau, Braila,  Cosntanta si Prahova. Se pot organiza si alte centre daca se indeplinesc conditiile din RNS. 

Organizatorul nu impune restrictii privind transportul, fiecare centru sau grupare de asociatii se poate organiza cum doreste. Daca nu exista capacitate de transport, chiar daca nu au fost transmise solicitari scrise în termenul prevăzut in protocol, se poate discuta in vederea rezolvarii

Columbofilii din judetele fara centre imbarca la centrul cel mai apropiat centru in conditiile anuntarii numarului de porumbei.

Costurile pentru premiere vor fi anuntate zilele urmatoare

Organizator

Asociatia Columbofila Danubius Braila

inapoi