CATRE SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI ROMANIEI

 

Asociatia Crescatorilor de Porumbei a Municipului Bucuresti este o asoclatie infiintata  in anul 2010 in baza ordonantei  nr.26/2000 cu privire la Asociatii si Fundatii, avand in componenta peste 350 de membri columbofili, organizati in Sucursale denumlte generic Cluburl.

Cele 13 Sucursale, fara personalitate juridica,au fost constiuite prln hotararea Adunarii Generale si functioneaza pe raza Mun.Bucuresti si a Jud.llfov (localitati precum -Chiajna,Chitila, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Copaceni si Voluntari) acestea desfasurand activitatile date in competenta de catre asociatie, respectandu-se astfel prevederile ordonantei in cauza.

lntrucat Guvernul Romaniei este emitentul ordonatei OUG nr. 26/2000 privind Asociatiile si Fundatiile iar in cuprinsul acesteia se precizeaza ca Asociatiile isi pot constitui Filiale dar si Sucursale, ca structuri teritoriale,

Va rugam sa ne precizati daca asociatia noastra, neingradit, poate detine Filiale sau Sucursale pe intreg teritoriul Romaniei sau exista o aplicare limitativa, respectiv - Judet sau Localitate.

Prin acest demers dorim sa intelegem pe deplin si sa aplicam in mod corespunzator prevederile ordonantei la care am facut  referire pentru a ne circumscrie actiunile principiului respectarii legi.

Raspunsul dumneavoastra va rugam sa-l comunicati la urmatoarea adresa: Calea Giulesti, nr.333,sector 6.sau la adresa de e-mail:dobrecosmin29@yahoo.com

Cu acest prilej va asiguram de intregul nostru respect.

 

Presedintele

Asociatiei 


Cosmin Dobre

Pe aceasta cale informam columbofili din Bucuresti si Ilfov si nu numai ca in cel mai scurt timp vom reveni cu punctul de vedere oficial al Guvernului Romaniei pentru lamurirea pe deplin a situatiei create in ceea ce priveste intelegerea si aplicarea corecta a ORD 26/2000.

 

inapoi