PUNCT DE VEDERE LA COMUNICATUL FNCPR DIN DATA DE 29.11.2018

Referitor la comunicatul FNCPR intitulat „RASPUNS SOLICITARE ACPB-FNCPR” Conducerea Asociatie crescatorilor de porumbei Bucuresti face precizarea ca nu a dorit un punct de vedere cu privire la procesul de organizare si desfasurare a Adunarii Generala din data de 02.12.2018 si recomanda ca raspunsul in cauza sa fie adresat persoanelor care au initiat un asemenea demers.

Precizam ca  Adunarea Generala sa va desfasura cu respectarea tuturor procedurilor in materie la care va participa toti membriicolumbofili ,prin reprezentare conform statut , si care au achitat cotizatia la ACPB neavand legatua cu centrele de imbarcare.

Dobandirea calitatii de membru columbofil in ACPB sau in orce asociatie capata valente juridice deosebite dand nastere unui tratament special ca urmare a dreptului constitutional de libera asociere garantat si protejat de Ordonanta 26/2000 cu modificarile ulterioare,care guverneaza inclusiv domeniul columbofil.Din aceste considerente membrii columbofili se bucura de stabilitate juridica si nu pot face obiectul unor jocuri (POLITICE) prin care sa li se modifice raporturile juridice pe care le au cu asociatia.

Linistim presedintele FNCPR precizind ca , Conducerea Asociatiei Crescatorilor de Porumbei Bucuresti are capacitatea si experienta necesara in organizarea si desfasurarea Adunarii Generale conform prevederilor legale.

Asiguram toti membrii columbofili ca vom face toate demersurile necesare pentru a le asigura si garanta calitatea de membru columbofil al ACPB conform legii.

inapoi