IN MEMORIAM RADUTA COSTEL

In data de 30-07-2018, ne-a parasit dupa o lunga suferinta, un mare columbofil si prieten COSTEL RADUTA, figura emblematica a columbofiliei bucurestene, de-a lungul ultimelor decenii, un mare pasionat al concursurilor de fond si maraton.

Priceperea, pasiunea si ambitia sa extraodinara vor ramane intiparite in memoria tuturor crescatorilor romani de porumbei voiajori, carora le-a fost alaturi la toate evenimentele importante ale ultimilor ani.

A reusit prin silinta si pricepere sa formeze porumbei valorosi, obtinand rezultate remarcabile la nivel national si la nivelul campionatului capitalei , fiind dispus sa sprijine permanent, in mod dezinteresat, orice iubitor sau crescator de porumbei in deprinderea tainelor acestui minunat hobby. L-am cunoscut in urma cu aproape un deceniu si am ramas placut impresionat de valoarea porumbeilor sai, si mai important de emotia si pasiunea cu care traia si vorbea despre pasarile sale.

Emotia si satisfactia sincere pe care le- am simtit in glasul sau in momentul in care prezenta rezultatele porumbeilor sai si eforturile depuse in cresterea si selectionarea acestora, precum si momentele decernarii unor importante distinctii columbofile, sunt amintirile care vor ramane intiparite in memoria noastra despre un om pasionat si dedicat total cresterii porumbeilor voiajori.

Ramanem cu totii cu amintirea vie a acestui exceptional crescator si prieten , plecat din nefericire mult prea devreme dintre noi.

DISPARITIA COLEGULUI NOSTRU COINCIDE CU UN EVENIMENT EXTREM DE IMPORTANT AL VIETII COLUMBOFILE DIN SUDUL TARII, ASTFEL INCAT AM HOTARAT, IN CALITATE DE ORGANIZATOR AL ACESTUI CONCURS NATIONAL, DECERNAREA UNUI TROFEU "IN MEMORIAM RADUTA COSTEL" SI A UNUI PREMIU IN CUANTUM DE 1000 LEI, PENTRU CRESCATORUL CARE VA REUSII SA CLASEZE CEL MAI MARE NUMAR DE PORUMBEI LA ACEST DERBY DE MARATON EXTREM.


DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE PRIETEN DRAG.

 

PRESEDINTE ACJ DOLJ "IGG"

FLORIN GATEJESCU

inapoi