IN MEMORIAM IOAN MOLDOVEANU

         In data de 21-11-2019, ne- a parasit un mare columbofil si prieten IOAN MOLDOVEANU (NELU), figura emblematica a columbofiliei moldovene de-a lungul ultimelor decenii.

          Priceperea, modestia si bunul sau simt vor ramane intiparite in memoria tuturor crescatorilor romani de porumbei , carora le-a  fost alaturi la toate evenimentele importante ale ultimilor ani, fiind o figura emblematica a columbofiliei vrancene.

          A fost onorat cu o serie de distinctii importante ale columbofiliei romanesti , fiind de-a lungul carierei sale,  Campion National si judetean de nenumarate ori, participant activ, cu rezultate deosebite in competitiile judetene, provinciale si nationale de- a lungul ultimelor decenii si un conducator tenace si valoros al columbofiliei vrancene.

        Emotia si satisfactia sincere pe care le- am simtit  in glasul sau in momentul decernarii unor premii importante, de – a lungul intregii cariere , sunt amintirile care vor ramane intiparite in memoria noastra, despre un om deosebit, un mare pasionat, dedicat total cresterii porumbeilor voiajori.

        Ramanem cu totii cu amintirea vie a acestui exceptional crescator si prieten , plecat din nefericire mult prea devreme dintre noi.

        DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE PRIETEN DRAG.

                                                PRIM VICEPRESEDINTE FNCPR

                                                     FLORIN GATEJESCU    

 

inapoi