ACTIUNI CARITABILE - PARTEA 3

Azi voi continua cu urmatorii 3 crescatori care s-au alaturat acestor actiuni caritabile.

1) Pentru promovarea si dezvoltarea sportului columbofil in Republica Moldova.

Azi d-ul Cristea Sabin din Timis m-a anutat ca doneaza 1 ceas mecanic pentru columbofilii din aceasta tara.

2) Pentru columbofili din Rusia d-ul Rudaru Marius din Bucuresti doneaza 1 pui din cei mai reprezentativi porumbei ai crescatoriei. Marius este un crescator tanar dar foarte ambitios,iar rezultatele obtinute reflecta acest lucru. Locul 2 Harkov, loc 1 maroaton pe BB, loc 1 fond palmares 3 ani pe BB.

3) Pentru licitatia caritabila au raspuns prezent urmatorii columbofili :

-Fratii Stetco din loc Borsa jud MM au decis sa sustina si aceasta cauza nobila donand 2 pui din porumbeii lor reprezentativi ( au sustinut si columbofilii din Rusia donand 1pui ). Despre investitiile masive in porumbei de valoare ale acestui tandem v-am povestit in prima parte de promovare

-Apostu Catalin din Focsani sustine aceasta actiune caritabila donand 1 pui din cei mai valorosi porumbei.

-Ciurte Mihai din Baia Mare MM s-a alaturat acestui proiect donand 1 pui direct din Campioana Nationala categoria fond palmares in 2009, porumbel care a adus Romaniei cel mai important loc din participarile la Cupa Europei. Acest porumbel a fost concurat de tandemul Tarta&Ciurte.

Multumesc inca odata celor care au sustinut aceste proiecte si astept sa ni se alature si macar o parte din Campionii Romaniei pentru a avea parte de o liciatie extrem de interesanta.

Marian Gogoase

inapoi