ACTIUNI CARITABILE PARTEA A 4-A

Va salut dragi colegi revin azi cu promovarea actiunilor cariatabile aflate in desfasurare si va voi prezenta cate 3 crescatori care s-au oferit sa sustina aceste 3 actiuni.


1) Pentru crescatorii din Rep. Moldova au donat un ceas mecanic urmatorii columbofili:

-Burca Ioan din Bistrita Nasaud este un columbofil foarte apreciat si iubit in Ardeal. Un crescator cu o inima de aur care si.a oferit sprijinul la fiecare actiune caritabila. Acum va dona 1 ceas in perfecta stare de functinare.

-Festila Ioan din Tg.Neamt doneaza 1 ceas mecanic in perfecta stare de functionare. D-ul Nelutu cum i.l alinta prietenii este unul din cei mai cunoscuti si apreciati columbofili din Moldova si din tara.

-Huzu Alexandru din Sebes jud Alba este un columbofil foarte apreciat in intreaga tara pt valoarea porumbeilor din compartimentul de reproductie . Doneaza 1 ceas mecanic perfect functional


2) Pentru dezvoltarea si promovarea sportului columbofil din Rusia doneaza porumbei urmatorii columbofili:

-Familia Tunduc din Bihor sprijina si aceasta actiune cu 1 pui din vipurile crescatoriei. Valoarea porumbeilor din compartimentul de reproductie este demonstrata de rezultatele obtinute in ultimii ani atat la nivel provincial cat si la nivel national.

-Plavitu Liviu din Dr.Tr. Severin jud Mehedinti este unul din columbofilii de top din Oltenia. Investitiile facute si munca depusa i-au fost rasplatite cu numeroare titluri obtinute la nivel zonal si national. D-ul LIviu este multiplu Campion National al Romaniei

-Burca Ioan din BN ne este alaturi ca de fiecare data si va dona 1 pui din cei mai valorosi reproducatori din matca.


3)Pentru Licitatia Caritabila desfasurata in parteneriat cu Fundatia Pretuieste Viata doneaza porumbei :

-Dragota Claudiu din Ciuperceni jud Gorj. D-ul Claudiu este un tanar foarte abitios si implicat in tot ce inseamna sportul columbofil din jud Gorj. Tine porumbei putini dar valorosi iar rezultatele obtinute demonstreaza acest lucru.

-Vlasin Samuel din Sighet jud Maramures este un columbofil tanar care a investit foarte mult in porumbei de voloare. Iubeste porumbeii pt cat viteza, demifond in special si rezultatele obtinute raspletesc munca si investitiile facute. Va dona 2 porumbei foarte valorosi.

-Moulin Rouge din Franta va dona 1 porumbel direct din compartimentul de reproductie. Multumesc D-ului Mustata Daniel care s-a implicat in acest proiect fiind cel care a luat legatura cu aceasta statiune de reprodutie explicand si pormovand actiunile caritabile desfasurate de FNCPR.

inapoi