ANUNT CNS

In conformitate cu articolul enumerat mai jos:

"Columbofilii pot participa doar la concursurile de peste 630 km (la primul crescător)  (fond sau maraton) organizate de alte asociații (cu care asociația lor nu are protocol) cu condiția să aibă distanță mai lungă sau egală cu distanță cea mai scurtă a crescătorului din asociația  organizatoare (sau asociațiile participante la concurs și trecute în protocol). Acesta va fi obligatoriu primit, cu condiția să își anunțe participarea cu 30 de zile înainte de dată etapei și să își achite taxele de participare, care nu pot fi mai mari decât a celorlalți crescători participanți la concurs.
Columbofilul (- ii) vor îmbarca la cel mai apropiat centru."

- columbofilii pot participa la concursurile organizate de alte asociatii doar in contitiile stipulate de RNC, iar responsabilii de zona vor solicita organizatorilor dovada cererii trimise cu 30 de zile inainte de etapa.

Mentionam ca organizatorii trebuie sa poata proba data primirii cererii, pentru a nu exista discutii cu privire la aceste participari. Columbofilii care participa trebuie sa intruneasca conditiile de distanta cerute de RNC.

Presedinte CNS

Florin Bilan

inapoi