BACAUANUL BOGDAN ARVINTE A CASTIGAT INCA UN PREMIU GOLD DUPA PERFORMANTA DIN 2017

În 2019, competiÈ›ia Clubului Gold a fost din nou la înalÈ›ime. Mii de tineri zburători s-au duelat pentru unul dintre cele 19 locuri naÈ›ionale recompensate cu premii în bani, iar acum, după finalizarea clasamentului, putem observa cât de strânsă a fost competiÈ›ia. Băcăuanul Bogdan Arvinte se poate considera unul dintre norocoÈ™ii acestei ediÈ›ii a Clubului Gold, fiind câÈ™tigătorul locului 6 È™i al unui premiu de 10.000 de lei. Este pentru a doua oară când Bogdan Arvinte este un premiant al Clubului Gold, după ce câÈ™tiga È™i la prima ediÈ›ie tot locul al È™aselea.
Pe principiul „porumbeii buni se nasc din porumbei buni”, Bogdan Arvinte a mizat È™i a câÈ™tigat în 2019 unul dintre mult-râvnitele premii ale Clubului Gold, pariind pe familia sa de porumbei care i-a adus multe satisfacÅ£ii în anii care au trecut. În 2017, Arvinte ocupa locul 6 NaÈ›ional Gold, încasând un cec consistent, iar doi ani mai târziu, bacăuanul a câÈ™tigat un nou premiu Gold cu un urmaÈ™ al femelei câÈ™tigătoare din 2017.

Bogdan Arvinte: „Regulamentul Clubului Gold este foarte bun, este corect È™i dă È™ansa tuturor columbofililor ca, pe lângă cupe, să primească È™i o sumă frumoasă de bani!”

Unul dintre motivele principale pentru care Bogdan Arvinte a decis să participe an de an în competiÈ›ia Gold a fost regulamentul echidistant È™i echitabil după care aceasta este organizată. Având È™ansa să câÈ™tige încă de la prima ediÈ›ie un premiu consistent, pentru Bogdan Arvinte a fost suficient să realizeze oportunitatea pe care o oferă Clubul Gold. „Îmi place competiÈ›ia, îmi plac porumbeii È™i vă daÈ›i seama că imediat ce Clubul Gold a fost înfiinÈ›at, am fost printre primii care am crezut în acest proiect È™i am cumpărat imediat inele. Am crezut în proiect, am crezut în porumbeii mei È™i, astfel, este a doua oară când câÈ™tig un premiu, după cel din 2017. Interesant este că È™i atunci am ocupat tot locul È™ase, iar premiul de anul acesta a fost câÈ™tigat de un urmaÈ™ al femelei câÈ™tigătoare din 2017. Regulamentul Clubului Gold este foarte bun, este corect È™i dă È™ansă tuturor columbofililor ca, pe lângă cupe, să primească È™i o sumă frumoasă de bani, care îi va ajuta desigur în pasiunea fiecăruia. AchiziÈ›ionez în fiecare an în jur de 40 de inele Gold. Am văzut deja că È™i colegii mei din asociaÈ›ie manifestă un interes sporit È™i anul acesta. Le recomand să participe în număr cât mai mare, astfel competiÈ›ia va fi mult mai interesanta È™i cel mai bun va câÈ™tiga”, a declarat Bogdan Arvinte.

O familie de porumbei cu talent pentru cursele de-o zi

Despre etapele de Fond pe care masculul lui Bogdan Arvinte, RO-18-9013898, le-a clasat È™i cu care a realizat norma la Fond Tineret putem să spunem că sunt etapele clasice de ale AsociaÅ£iei din Bacău. Pentru cele cinci conursuri de Fond ale planului de zbor, porumbeii au fost lansaÈ›i din localitatea poloneză Kalinka (637 km), iar tânărul câÈ™tigător al lui Bogdan Arvinte a reuÈ™it să le claseze pe toate. „Porumbelul câÈ™tigător din acest an este descendent din femela câÈ™tigătoare din 2017 È™i este jumătate Verkerk È™i jumătate Freialdenhofen. Porumbelul se remarcă printr-o vitalitate extraordinară, o sănătate naturală de fier È™i dorinÈ›a puternică de a reveni în crescătorie. Masculul va fi concurat È™i în acest an, am în continuare mari aÈ™teptări de la el la etapele de o zi pe care le joc”, precizat Bogdan Arvinte.

inapoi