CIRCULARA COMITETULUI DIRECTOR AL F.N.C.P.R. DIN DATA DE 11.04.2021

Ședința s-a desfășurat la București, la solicitarea domnului Președinte al F.N.C.P.R., Marius Tunduc. Au participat membrii Comitetului Director, după cum urmează : Tunduc Marius, Bilan Florin, Gătejescu Florin, Dragomir Viorel, Zamfir Sorin, Feștilă Ioan, Tănase Constantin, Filip Vladi, Huzu Alexandru și Șipoteanu Răzvan.

Pe ordinea de zi au fost analizate și rezolvate mai multe probleme, după cum urmează :

1. S-au aprobat toate deciziile luate de CNS.
S-au aprobat și omologat toate planurile de zbor propuse de asociațiile județene.
Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, îmbarcările porumbeilor pentru concursurile columbofile se vor face fără obligativitatea filmărilor LIVE, de la locurile de îmbarcare .
Prima etapa de concurs se poate organiza în perioada 29.04. - 04.05.2021.

2. Olimpiada columbofilă – 2022 se va desfășura la Oradea . Primăria municipiului Oradea oferă sala de expoziție cu titlu gratuit. Se va constitui o comisie de lucru, cu membrii din cadrul C.D., cu responsabilități și termene concrete pentru fiecare membru al comisiei .
Pentru desfășurarea olimpiadei, au fost agreate 2 perioade calendaristice, luna ianuarie 2022 sau luna noiembrie 2022.
La sfărșitul lunii iulie, se va desfășura Congresul FCI.

3. Comitetul Director a decis ca pentru anul 2022, FNCPR să achiziționeze inelele genealogice, de la "Rex Group Taiwan". Acestea se vor achizitiona exclusiv de către Federație de la producător.

4. Din considerente tehnico - sportive, etapa de Maraton Național RIGA, se amână pentru anul 2022.

5. Contestația domnului Moldovan Alexandru, din cadrul ACPV Mureș, se acceptă și se anulează decizia Comisiei de Disciplină.

6. Solicitarea Asociației Columbofile Judetene Gorj se acceptă.

7. Solicitarea domnului Butucanu Ștefan se acceptă, acesta având dreptul de a participa la concursurile columbofile din cadrul FNCPR .

8. Columbofilii Lilof Adrian și Teterea Gabriel Vasile urmează să fie audiați de Comisia de Disciplină de la nivelul FNCPR.

9. Se respinge contestația Asociației Columbofile Judetene Covasna și se păstrează decizia Comisiei de Disciplină.

Se dispune introducerea în clasamente a rezultatelor domnului Kovacs Sandor .

Se suspendă Clubul "Ozun" sub raportul posibilităților de îmbarcare a porumbeilor, urmând ca membrii acestui club să îmbarce la Tg. Secuiesc.

 

Președinte,
ing. Marius Tunduc 

 

inapoi