CIRCULARA CONSILIULUI DIRECTOR AL F.N.C.P.R. DIN 11.11.2017

NR 42/2017

Deciziile ședinței din data de 11.11.2017

1. Solicitarea membrilor As. Hunedoara cu domiciliul in Arad, de a ramane in asociatia Huneadoara unde sunt inscrisi de mai multi ani – se aproba!

2. Solicitarea columbofililor Nastase Ilie, Parvu Aurel, Porlocea Mircea. Iordache, Marica, Cerbu si Tanase Nicolae – se aproba

3. Sa analizat cererea de afiliere a clubului ASC Grivita la ACP Bucuresti. Sa dispus trimiterea cererii catre ACPB, pentru solutionare cu mentiunea ca toti columbofilii care nu sunt sub incidenta excluderilor vor fi primiti in caredul asociatiilor afiliate in mod obligatoriu. Cu solutionarea problemei se va ocupa dl Gatejescu Florin pana la solutionarea favoarabila.

4. Solicitarile columbofililor din zonele Lugoj si Faget, jud Timis de a concura în continuare in asociatia Caras, au fost analizate si s-a dispus o discutie Telefonica cu presedintele As. Timis, care a confirmat faptul ca in zona vor activa cluburi ale As Timis si ca atare nu doreste si nu este de acord ca acesti membrii sa plece la alta asociatie, generand tulburari la nivelul zonelor respective prin infiintarea de cluburi apartinâd a doua asociatii diferite în aceiaÈ™i localitate. Consiliul director a avizat favorabil solicitarile columbofililor respectivi, cu mentiunea ca acestia vor îmbarca obligatoriu la cluburile Resita sau Caransebes daca doresc sa concureze in continuare cu As Caras.

5. Cererea dlui Visan Gabriel sa trimis catre comisia de disciplina.

6. La propunerea dlui Bilan Florin sa aprobat pentru Campionatul 2018 – 2021, premierea palmaresului la crescatori pentru a fi echivalent ca si la porumbei È™i o premiere pe doi ani pe sistemul normă + normă.

7. Incepand cu 1 decembrie 2017 se va achita o penalitate de 10 lei in plus la cotizatia anuala.

Presedinte F.N.C.P.R
Marius Tunduc

 

inapoi