COLUMBODROM MIRA 2017

In weekend-ul care tocmai a trecut, mai exact sambata 02.09.2017 a avut loc etapa finala a columbodromului de la MIRA sub egida FCI 2017. Etapa s-a desfasurat in conditii de caldura si cu vant din fata. Lansarea a avut loc la Almodovar -330 de Km. La etapa finala au participat 1089 porumbei.

Desi conditiile de zbor nu au fost deloc usoare avem onoarea si maxima bucurie sa anuntam ca la fel ca anul trecut porumbeii crescatorilor romani au reprezentat cu succes Romania si implicit FNCPR.

Rezultatele deosebite despre care vorbim sunt :

Locul 1 pentru sectiunea tineret ocupat de porumbelul columbofilului Olteanu Catalin - “aschia nu sare departe de trunchi”, Catalin fiind fiul lui Cosmin Olteanu. Acest porumbel a ocupat locul 3 in calasamentul general!!!

O alta prezenta de varf si de mare onoare este Locul 1 ocupat de porumbelul domnului Bacalu Danut la categoria AS !!!

Un alt rezultat care ne face cinste este porumbelul domnului Silviu Haloiu care a ocupat locul 9 in clasamentul general al etapei finale.

Festivitatea de premiere, una extrem de bine organizata ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani ! Romania a obtinut doua titluri mondiale. Unul al lui Catalin Olteanu la categoria junior si unul al columbofilului Bacalu Danut la categoria AS precum si un loc 9 la etapa finala.

Pe aceasta cale dorim sa adresam sincere felicitari invingatorilor si tuturor participantilor columbofili romani care si de aceasta data au purtat cu succes drapelul romanesc pe cele mai inalte culmi.

Aceste momente si ascultarea imnului Romaniei la astfel de evenimente arata ca in Romania, columbofilii si porumbeii lor tintesc si ajung in elita columbofiliei mondiale an de an !

Mai jos sunt cateva poze de la festivitatea de premiere.

inapoi