COMUNICAT

In urma anuntarii contractului de colaborare cu firma Avanced Tehnology Taiwan, au aparut o serie de speculatii cu privire la aceste ceasuri si la omologarile FCI.
Va informam ca ceasul Topigeon V8 este un ceas omologat de FCI, prin firma de omologare Smith Olanda, firma cu care FCI lucreaza pentru implementarea si omologarea sistemelor de constatare electronice.
Alaturi de Topigeon, mai sunt omologate in Europa sistemele cunoscute deja in piata din Romania - Benzing, Bricon, Mega, Tipes si Tauris.
Ceasul FV 2 produs in China nu este omologat FCI.
Singurul motiv pentru care FCI nu omologheaza un ceas se refera la siguranta concursurilor si la posibilitatile de fraudare.
Primele modele Topigeon vor ajunge in Romania in cateva zile iar preturile de comercializare ale FNCPR vor fi foarte accesibile.
Un sistem Topigeon V8 cu trapa de 1 camp, cablu antena, geanta de transport va costa aproximatv 350 euro, in timp ce pretul unui cip va fi in jurul sumei de 1 euro!!!
Sistemul va fi disponibil in numar nelimitat incepand de la concursurile cu puii.
Suntem convinsi ca demersurile noastre vor duce la o scadere a preturilor si la restul furnizorilor de sisteme electronice, acesta fiind de fapt dorinta FNCPR.

inapoi