COMUNICAT

Va informam ca UCP a comandat si pus in vanzare in Romania inele genealogice pentru anul 2018 cu sigla FCI. In acest sens au trimis si o notificare catre FCI solicitand acordul folosirii siglei dar si posibilitatea participarii cu porumbei in lotul olimpic, invocand precedentul creat in Ucraina prin creerea unei confederatii care in realitate nu exista si nu functioneaza. Bineinteles ca FCI a trimis spre solutionare solicitarea dansilor catre FNCPR, presedintelui Marius Tunduc in calitate de vice-presedinte FCI.

Am aflat astfel cu consternare ca cele 500000 de inele se suprapun ca serii peste seriile distribuite de Federatia Nationala, creand astfel probleme majore si prejudicii inimaginabile pe termen lung columbofililor romani si porumbeilor acestora.

In acest sens va prezentam notificarea care urmeaza sa fie trimisa de catre avocatii nostril, urmand ca in lipsa unui raspuns adecvat sa folosim toate mijloacele legale de blocare a acestei initiative miselesti prin care riscam la un moment dat sa nu mai stim care porumbel este adevaratul performer, existand porumbei cu serii duble.

Totodata mentionam ca drumul spre Olimpiada este deschis oricarui columbofil de buna credinta, iar acesta este doar prin FNCPR care are Asociatii afiliate si planuri de zbor in toate judetele tarii.

Va prezentam documentele de mai jos pentru buna informare a columbofililor si pentru a intelege situatia absurda in care am ajuns.

[Click pe imaginile de mai jos pentru a vedea documentele intregi]

 


 

 


 

 

 

inapoi