COMUNICAT AL COMISIEI DE DISCIPLINA A FNCPR

In urma sedintei desfasurate la data de 29.11.2014 in localitatea Alba Iulia, C.N.D alcatuita din:

1. Grecu Marius-presedinte
2. Pescaru Catalin-secretar
3. Hristea Marin-membru
4. Roman Claudiu-membru
5. Donca Calin-membru
6. Nastase Ilie-membru

Au luat urmatoarele hotarari:

1. Analizand aspectele ce au facut obiectul contestatiei, formulate de catre Borontis Aurel membru columbofil al Clubului 11/4 Bocsa din cadrul A.C. Caras Severin si de audierea acestuia in fata membrilor comisiei. In urma votului liber exprimat al membrilor comisiei, aceasta hotaraste suspendarea membrului columbofil Borontis Aurel din activitatea competitionala pe o perioada de 2 ani, respectiv 2014-2015 inclusiv. Decizia fiind comunicata domnului Borontis Aurel.

2. Analizand aspectele ce au facut obiectul contestatiei, formulate de catre Albu Beniamin membrul al Clubului 37/1 Vaslui, din cadrul asociatiei columbofile “Cuza-Vaslui’’, membrii comisiei hotarasc in unanimitate anularea sanctiunii dispuse de Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene , tinand cont de circumstantele atenuante invocate si de locul unde s-a desfasurat evenimentul. Membrul columbofil contestatar nu a fost present.

Semneaza presedinte C.N.D Marius Grecu
07.12.2014