COMUNICAT - ASOCIATIA COLUMBOFILA A JUDETULUI DOLJ

ASOCIATIA COLUMBOFILA A JUDETULUI DOLJ
“IOAN GELU GATEJESCU”

COMUNICAT

Consiliul Director, intrunit in mod statutar la data de 11-09-2017 a stabilit convocarea sedintei Adunarii Generale a asociatiei in data de 24-09-2017- orele 10.00 ( SALA DE CONFERINTE A HOTELULUI FLORMANG- CRAIOVA), avand urmatoarele puncte pe ordinea de zi:
1. constatarea intrunirii cvorumului,
2. aprobarea ordinii de zi,
3. alocutiunea presedintelui asociatiei columbofile,
4. desemnarea unei comisii formate dintr-un numar de trei membri pentru intocmirea procesului- verbal,
5. dezbaterea proiectelor prezentate de membri ai asociatiilor afiliate la FNCPR, care urmeaza sa candideze la CONFERINTA NATIONALA COLUMBOFILA pentru una dintre functiile cuprinse in componenta Consiliului Director al FNCPR, in vederea sustinerii sau respingerii acestora ( inclusiv proiectul Presedintelui CNS),
6. intocmirea si semnarea inscrisurilor care atesta sustinerea proiectului/proiectelor promovate de catre candidatii la functiile existente in componenta Consiliului Director al FNCPR. Asociatia nu poate sustine doi sau mai multi candidati la aceiasi functie existenta in Consiliul Director,
7. desemnarea delegatilor care vor reprezenta asociatia la Conferinta Nationala Columbofila a FNCPR, care se va desfasura in data de 14-10-2017.

De asemenea, de comun acord cu presedintii cluburilor columbofile, s-au stabilit datele de organizare ale sedintelor la nivelul acestora:
 CLUBUL COLUMBOFIL “ELITE” CRAIOVA- 21-09-2017,
 CLUBUL COLUMBOFIL AMARASTI- 20-09-2017,
 CLUBUL COLUMBOFIL TESLUI- 18-09-2017,
 CLUBUL COLUMBOFIL 8 SEGARCEA- 20-09-2017.
SEDINTELE LA NIVELUL CLUBURILOR COLUMBOFILE SE VOR DESFASURA IN BAZA DISPOZITIILOR REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A SEDINTELOR CLUBURILOR COLUMBOFILE DIN CADRUL ASOCIATIILOR AFILIATE LA FNCPR, POSTAT PE PORTALUL OFICIAL AL FNCPR si adus la cunostinta in sedinta Consiliului Director al asociatiei tuturor membrilor prezenti.

CONSILIUL DIRECTOR AL ACJD “IGG”
PRESEDINTE
FLORIN GATEJESCU