COMUNICAT C.N.A

Datorita faptului ca la Expozitia Nationala de la Oradea, categoria standard are rezervate 30 de locuri (din totalul de 300), preselectia
porumbeilor de la aceasta categorie va avea loc cu ocazia Expozitiei Provinciale Transilvania de la Alba-Iulia din 25-27 nov 2016. Prin urmare sunt invitate sa participe toate asociatiile judetene afiliate FNCPR.

In urma discutiilor cu organizatorii, am cazut de acord ca asociatiile sa poata prezenta si loturi incomplete, insa toti porumbeii prezentati trebuie sa aiba un document scris care sa ateste faptul ca au obtinut minim 91.50 pct. in urma unui arbitraj (arbitru de club, judetean, national). Arbitrajul de preselectie se va efectua cu 5 arbitri. La expozitia provinciala vor fi premiati doar porumbeii asociatiilor din Transilvania.
Vor fi selectati 10M si10F pt. cat. standard maturi norma olimpica, precum si 5M si 5F pt. cat. standard pui norma olimpica. La Expozitia Nationala ,in urma rearbitrarii, se va alcatui lotul olimpic si se vor premia primii 3 porumbei de la fiecare categorie. Pana in data de 20 nov. trebuie anuntati porumbeii participanti la preselectie, la nr.tel.0740041676 Coldea Claudiu.

Conditiile de participare(ore predare,taxe,etc.) au fost anuntate de organizatori.

Presedinte C.N.A

Daniel V.Pop

inapoi