COMUNICAT CD 13.06.2020

COMUNICAT
Comitetul Director al F.N.C.P.R.
din data de 13.06.2020

Sedinta s-a desfasurat in data de 13.06.2020, la sediul FNCPR, in urma convocarii membrilor Comitetului Director, de catre domnul presedinte Tunduc Marius.

1. In urma demisiei domnului Ormenisan Catalin, din motive personale, doamna Caragea Sonia, a fost votata in unanimitate, ca membru in Comitetul Director, fara drept de vot, fiind responsabil cu testele antidoping, urmand sa intocmeasca "Regulamentul si Procedurile de recoltare a probelor", in vederea aprobarii acestor documente de catre Conferinta Nationala.

2. Gala Campionilor - 2020 - si premierea porumbeilor de la FCI WORLD CHAMPIONSHIP 2020 - ARAD, vor avea loc impreuna, la Oradea pe data de 01.10.2020.

3.Expozitia Nationala, cu expunerea porumbeilor si Gala Nationalelor vor avea loc in luna decembrie 2020 / Ianuarie 2021, la Ploiesti, daca situatia epidemiologica o va permite. Data exacta, va fi comunicata ulterior.

4. Analizand sesizarea domnului Badea Dorel, membrii Comitetului Director, al FNCPR au hotarat ca Asociatia Columbofila Caras - Severin sa organizeze alegeri generale statutare IN TERMEN DE 30 DE ZILE, de la aparitia hotararii in cauza. Conform documentelor prezentate de domnul Badea Dorel, mandatul acestuia a expirat.

5. Sesizarea domnului Deer Adalbert a fost trimisa spre solutionare Comisiei Nationale de Disciplina.

6. Presedintele FNCPR, domnul Marius Tunduc, convoaca sedinta Conferintei Nationale a FNCPR pentru data de 23.08.2020, aceasta urmand a fi precedata, in data de 22.08.2020, de Ședinta Consiliului Presedintilor, activitati care se vor desfasura in localitatea Sambata de Sus, judetul Brasov.

13.06.2020

Presedinte