COMUNICAT ORGANIZARE CONCURS NATIONAL TOKMAC - UCRAINA

Asociatia Columbofila a judetului Dolj "Ioan Gelu Gaatejescu", in calitate de asociatie organizatoare a concursului de marathon NATIONAL - TOKMAC invita toti membri columbofili, care indeplinesc conditiile impuse de categoria Maraton (distante peste 800 km) SA PARTICIPE LA ACEST CONCURS, ORGANIZATE DE CATRE FNCPR.

Mentionam faptul ca taxa unica de participare pentru cele doua concursuri nationale- TOKMAC SI IZIUM - este de 100 lei/crescator, fara vreo restrictie sau limitare in ceea ce priveste numarul de porumbei.

Avand in vedere dispozitiile Hotararii Consiliului Director al FNCPR din data de 15.10.2018, coroborate cu prevederile RNS 2018, ASOCIATIA ORGANIZATOARE ARE OBLIGATIA ASIGURARII UNUI FOND DE PREMIERE CARE SA PERMITA ACORDAREA PREMIILOR IN CUANTUM DE 1500 LEI PENTRU FIECARE CENTRU DE IMBARCARE (TOP 3 PORUMBEI), PRECUM SI ACORDAREA DIPLOMELOR PENTRU TOP 3 PORUMBEL SI CRESCATOR. (DIPLOME MODEL UNIC LA NIVEL DE FEDERATIE, INRAMATE).

ASOCIATIA ORGANIZATOARE A STABILIT PREMIEREA TOP 3 PORUMBEI TINERI (2017), IN CAZUL ASOCIATIILOR COLUMBOFILE (CENTRELOR DE IMBARCARE), UNDE IMBARCA UN NUMAR MAI MARE DE 100 CRESCATORI.

ASTFEL, avand in vedere necesitatea imperativa a realizarii cerintelor FNCPR, referitoare la premierea crescatorilor la concursurile Nationale de marathon , am stabilit achitarea unei taxe in cuantum total de 2 lei/porumbel angajat la acest concurs . MENTIONAM FAPTUL CA PREZENTELE REGULI DE PREMIERE A ACESTUI CONCURS AU FOST ACCEPTATE DE ASOCIATIILE JUDETELOR ARGES, DOLJ, GORJ, MEHEDINTI SI VALCEA, PRECUM SI DE CRESCATORII DIN JUDETUL TELEORMAN CARE SI-AU ANUNTAT PARTICIPAREA LA ACEST CONCURS. REPREZENTANTUL ASOCIATIEI OLT NU A FOST DE ACORD CU IMPLEMENTAREA VREUNUI SISTEM DE PREMIERE A ACESTUI CONCURS DE MARATON NATIONAL.

IN CURSUL ACESTEI ZILE, VOM ANUNTA PROGRAMUL IMBARCARII SI ZIUA LANSARII PORUMBEILOR, AVAND IN VEDERE NECESITATEA OBTINERII UNEI PROGNOZE METEO CAT MAI EXACTA.
PARTICIPAREA LA ACEST CONCURS ESTE ESTIMATA , CONFORM ANUNTURILOR ASOCIATIILOR PARTICIPANTE, LA PESTE 7500 DE PORUMBEI.

VA ASTEPTAM LA ACEST CONCURS NATIONAL, UN ADEVARAT DERBY AL ZONEI DE SUD A ROMANIEI.

PRESEDINTE ACJ DOLJ "IGG"

FLORIN GATEJESCU

inapoi