COMUNICAT PRESEDINTE FNCPR

IN DATA DE 18-12-2015- ORELE 12.00 A AVUT LOC LA SEDIUL FNCPR, SITUAT IN MUN. BUCURESTI, STR.FAGARAS, NR. 14, SECTOR 1 O SEDINTA DE CONCILIERE INTRE REPREZENTANTII FNCPR SI UCPR, CONVOCATA CA URMARE A NOTIFICARII FORMULATE DE FNCPR SI COMUNICATA IN DATA DE 14-12-2015 LA SEDIUL UCPR PRIN INTERMEDIUL SCP EXECUTORI JUDECATORESTI DUICA ALEXANDRA SI DUICA ALEXANDRU DIN MUN. BUCURESTI.

FNCPR A FOST REPREZENTATA DE DOMNII ING. MARIUS FLORIN TUNDUC-PRESEDINTE SI AV. GATEJESCU ALEXANDRU FLORIAN- MEMBRU CD- RESPONSABIL STATUT SI REPREZENTANT AL FEDERATIEI IN TOATE LITIGIILE CU CARACTER JURIDIC, LA RANDUL SAU UCPR FIIND REPREZENTATA DE DOMNII CONS. JURIDIC. ADAM GHEORGHE SI MILITARU ION , IN CALITATE DE SECRETAR AL UCPR.
FNCPR A NOTIFICAT UCPR REFERITOR LA FAPTUL CA IN CADRUL MANIFESTARII EXPOZITIONALE DESFASURATA IN INTERVALUL 04-06-12-2015 A FOST FOLOSITA IN MOD NELEGAL TITULATURA EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA , DESI FNCPR ESTE TITULARUL MARCII " EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA A ROMANIEI" , FAPT ATESTAT DE CERTIFICATUL DE INREGISTRARE A MARCII NR. 137187 /2014 EMIS DE OSIM.

REPREZENTANTII UCPR AU INVOCAT FAPTUL CA DINTR-O EROARE A ORGANIZATORILOR EXPOZITIEI UNIUNII A FOST FOLOSITA SINTAGMA EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA , MANIFESTAREA RESPECTIVA FIIND DE FAPT EXPOZITIA NATIONALA A UCPR-EDITIA A-XXII-A, AVAND IN VEDERE CA ACEASTA ESTE MANIFESTAREA DE TRADITIE A ORGANIZATIEI COLUMBOFILE RESPECTIVE, IAR UCPR NU A ORGANIZAT IN PERIOADA SCURSA DE LA DATA INFIINTARII (1994) PANA IN ANUL 2015 VREO EDITIE A EXPOZITIEI NATIONALE COLUMBOFILE A ROMANIEI.

REPREZENTANTII UCPR S-AU ANGAJAT CA INCEPAND CU DATA DE 01-01-2016 SA NU MAI FOLOSEASCA IN PROMOVAREA MANIFESTARII EXPOZITIONALE PROPRII SAU IN CADRUL DESFASURARII ACESTEIA SINTAGMA " EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA A ROMANIEI", MARCA INREGISTRATA IN PROPRIETATEA FNCPR.

ANEXAT LA PREZENTUL COMUNICAT POATE FI VIZUALIZAT PROCESUL VERBAL SEMNAT SI PARAFAT DE PARTILE PREZENTE.

inapoi