COMUNICAT REFERITOR LA INCHIRIEREA STANDURILOR PENTRU MANIFESTARILE EXPOZITIONALE DIN CADRUL PAVILIOANELOR ROMEXPO- 08-10-12-2017

EXPOZITIA PROVINCIALA- PROVINCIA SUD- EDITIA a- IV-a

EXPOZITIA NATIONALA DE PORUMBEI DE AGREMENT ,PORUMBEI VOIAJORI, PASARI DE RASA, IEPURI DE RASA, PASARI SI ANIMALE MICI DE RASA -EDITIA 2017 (08-10-DECEMBREIE-2017)

Prin prezentul comunicat, facem cunoscut reprezentantilor societatilor comerciale de profil si crescatorilor de porumbei voiajori, de agrement, precum si orice alte pasari de agrement si animale mici ca in intervalul 08-10-decembrie-2017 va avea loc in cadrul Complexului ROMEXPO ( PAVILIOANELE C4, C5 SI C6) EXPOZITIA NATIONALA DE PORUMBEI DE AGREMENT ,PORUMBEI VOIAJORI, PASARI DE RASA, IEPURI DE RASA, PASARI SI ANIMALE MICI DE RASA -EDITIA 2017.

In baza parteneriatului dintre cele trei entitati organizatoare ( FACASR FACPAMRPR, ACPJGRO) si ASOCIATIA CRESCATORILOR DE PORUMBEI A MUNICIPIULUI BUCURESTI va avea loc in acelasi interval cea de-a patra Editie a EXPOZITIEI PROVINCIALE a PROVINCIEI SUD ( Asociatiile columbofile ale Mun. Bucuresti si judetelor Buzau, Ilfov, Constanta, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi).
Avand in vedere faptul ca la editia precedenta au fost prezente o serie de firme de profil si crescatori care au comercializat porumbei si alte accesorii va invitam sa participati si la aceasta editie expozitionala.

TARIFELE PERCEPUTE IN VEDEREA PARTICIPARII SUNT URMATOARELE:

1. TARIF PENTRU SOCIETATILE COMERCIALE:
- 30 EURO/ MP DE STAND CONSTRUIT,
- 50 EURO CONTRAVALOAREA TAXEI PERCEPUTA FIECARUI COMERCIANT PREZENT,

2. TARIF PENTRU PERSOANELE FIZICE:
- 15 EURO/MP DE STAND,
- 25 EURO CONTRAVALOAREA TAXEI PERCEPUTA FIECARUI COMERCIANT ( PERSOANA FIZICA) PREZENT.

SE POT SOLICITA STANDURI COMERCIALE DE MINIM 4 MP. ( 2ML x 2 ML- deschidere frontala 2 ml).
Standurile comerciale vor fi construite de SC ROMEXPO SA, dotarile standard fiind pazia cu numele /denumirea comerciantului, masa, scaune, cuier, cos de deseuri, acces sursa energie, spoturi luminoase si CUSTI EXPOZITIE in cazul comerciantilor de porumbei.
Rezervarile standurilor, cu mentionarea dimensiunii exacte, denumirii comerciantului si numarului de custi necesar vor fi efectuate exclusiv , PE URMATOARELE ADRESE DE EMAIL:
floringatejescu@yahoo.com
marius_vsn@yahoo.com
piussiana2004@yahoo.com

Plata va fi efectuata pana la data de 01-12-2017, in contul Federatiei Asociatiilor Columbofile de Agrement si Sport din Romania ( CUI 24439667), deschis la Banca Transilvania- Sucursala Craiova.
RO67 BTRL RONC RT03 5855 4101
DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA- SUCURSALA CRAIOVA.

Cu stima
PRESEDINTE FACASR
GATEJESCU ALEXANDRU FLORIAN

inapoi