COMUNICAT RETRAGERE TITLU DE CAMPION NATIONAL

Dorim sa anuntam toti columbofilii ca dupa expozitia de la Brasov s-a constatat ca domnul Burciu Daniel din Timisoara nu a prezentat in expozitie asa cum ar fi fost normal porumbelul de pe locul 1 AS NATIONAL si nici nu a informat in acest sens. Dintr-o eroare comisia de primire a porumbeilor nu a sesizat ca acest porumbel ar fi locul 1 si nu sesizat conducerea Federatiei. Mai mult, columbofilul a incalcat cu buna stiinta RNS-ul participand la primirea trofeului in conditiile in care multi crescatori au fost scosi din Campionatul National pe baza prevederilor regulamentului pentru anul 2018.

In acest sens, conducerea Federatiei a hotarat in aceasta seara ca domnul Burciu Daniel sa trimita de urgenta cupa primita si drapelul tricolor pe adresa Federatiei - Bucuresti, Sector 1, Str. Fagaras Nr. 14 - urmand ca in prima sedinta de Comitet sa fie propusa si aplicata o sanctiune disciplinara pentru gestul sau.

Ne cerem scuze in fata columbofililor de buna credinta, insa Consiliul Director al Federatiei, asa cum v-a obisnuit pana acum, nu tolereaza si nu va tolera acte de incalcare a RNS. Asa cum columbofili ca Olteanu Cosmin, Festila Ioan sau Pisla Daniel care au avut porumbei cu punctaje de Top 3 pe care nu au putut sa ii prezinte in expozitie si au fost scosi din Catalogul National conform prevederilor RNS, aceasta prevedere trebuia sa se aplice tuturor celor care se aflau in aceasta situatie. Inca o data ne exprimam regretul si urmeaza sa anuntam imediat dupa prima sedinta de Comitet Director sanctiunea care urmeaza sa fie aplicata columbofilului Burciu Daniel.

inapoi