CONCURS DERBY PALANCA REPUBLICA MOLDOVA- SEZONUL CU PUII 2015

ASOCIATIA COLUMBOFILA A JUDETULUI DOLJ "IOAN GELU GATEJESCU" ORGANIZEAZA LA FINALUL SEZONULUI CU PUII 2015 CONCURSUL DE FOND-DERBY CU LANSARE DIN LOCALITATEA PALANCA - REPUBLICA MOLDOVA.

NE REVINE PLACEREA DE A INVITA LA ACEST DERBY AL OLTENIEI TOTI CRESCATORII DIN ZONA DE SUD-VEST, RESPECTIVA LOCALITATE DE LANSARE OFERIND POSIBILITATEA REALIZARII UNOR REZULATE REMARCABILE CU PUII PENTRU CEI CATEVA SUTE DE CRESCATORI INSCRISI IN ASOCIATIILE OLT, MEHEDINTI, GORJ SI DOLJ.

IN MASURA REALIZARII CERINTELOR RNS ORGANIZATORII ISI EXPRIMA DISPONIBILITAEA ORGANIZARII DE CENTRE DE IMBARCARE IN JUDETELE SUS MENTIONATE, CU PRECIZAREA CA IN JUDETUL DOLJ VOR FI ORGANIZATE CENTRE DE IMBARCARE IN MUN. CRAIOVA SI IN LOCALITATILE AMARASTI SI TESLUI.

MENTIONAM CA PRETUL PENTRU UN PORUMBEL ESTE DE 3 LEI.

SE ESTIMEAZA EFECTUAREA IMBARCARII IN PRIMA PARTE A ZILEI DE SAMBATA 26-09-2015, LANSAREA FIIND PROGRAMATA PENTRU DUMINICA 27-09-2015. PROGRAMUL DE IMBARCARE SI LANSARE EXACT VA FI COMUNICAT PANA MIERCURI, 23-09-2015 PE SITE-UL FNCPR.

NE REZERVAM DREPTUL OPERARII UNOR MODIIFICARI REFERITOARE LA DATA LANSARII IN FUNCTIE DE EVOLUTIA STARII VREMII PENTRU ACEL INTERVAL.

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA VA ADRESATI DOMNULUI ROTARU DANIEL- RESP. TEHNIC ACD IGG LA NR. DE TELEFON 0766510402.

VA ASTEPTAM ALATURI DE ASOCIATIA NOASTRA PENTRU A PARTICIPA IMPREUNA LA ACEST ULTIM DERBY AL SEZONULUI 2015.

 

CU STIMA

PRESEDINTE ACD IGG

FLORIN GATEJESCU

inapoi