CONVOCATOR SEDINTA 01.02.2021 FNCPR - GIURGIU CONSTANTA SI DUMITRU ANDREI

CONSILIUL DIRECTOR AL FNCPR

CONVOCATOR

Presedintele FNCPR Marius Florin Tunduc si Consiliul Director, au stabilit in mod legal si statutar invitarea la o intalnire la sediul FNCPR , situat in mun. Bucuresti, str. Fagaras, nr. 14 a reprezentantilor Asociatiei Columbofile Porumbelul Calator Giurgiu (Cluburile Columbofile Cosoba si Phoenix Giurgiu), precum si a domnilor Dumitru Andrei, Militaru Cristian si Andrei Daniel, membri ai Asociatiei Columbofile a judetului Arges (Clubul Columbofil Bradu).

1.Referitor la inscrisurile transmise de reprezentantii Asociatiei Columbofile Porumbelul Calator Giurgiu , respectiv copia procesului verbal al sedintei Adunarii Generale a asociatiei, incheiat in data de 24-01-2021, hotararea nr. 1/24-01-2021, adoptata in urma Adunarii Generale sus mentionata , precum si sesizarea formulata de membri Clubului Columbofil Phoenix Giurgiu si sustinuta in cadrul unei intalniri anterioare, organizata la sediul federatiei, de reprezentantii membrilor semnatari ai sesizarii, CD al FNCPR s-a autosesizat privind aspectele invederate si existenta unei vadite situatii conflictuale, existenta la nivelul acestei asociatii afiliate, si a imputernicit doi membri ai acestui organ de conducere, domnii Av. Razvan Sipoteanu si av. Alexandru Florian Gatejescu, in vederea efectuarii unei discutii lamuritoare, care sa conduca la medierea acestor conflicte.
PRIN PREZENTUL COMUNICAT INVITAM LA SEDIUL FNCPR, IN DATA DE 01-02-2021, ORELE 11.00, REPREZENTANTII ASOCIATIEI COLUMBOFILE PORUMBELUL CALATOR GIURGIU, CARE AU ORGANIZAT ADUNAREA GENERALA A ASOCIATIEI IN DATA DE 24-01-2021 (IN LIMITA A CINCI PERSOANE), PRECUM SI REPREZENTANTII CLUBULUI COLUMBOFIL PHOENIX GIURGIU (IN LIMITA A CINCI PERSOANE).

2. Referitor la contestatia formulata impotriva Deciziei CND, pronuntata in data de 23-09-2020 si notificarea, formulata si transmisa catre federatie, inscrisuri formulate de domnii DUMITRU ANDREI, MILITARU CRISTIAN SI ANDREI DANIEL si inregistrate in datele de 09-10-2020, respectiv 27-01-2021, CD al FNCPR a luat act de continutul acestora si avand in vedere complexitatea cazului si, faptul ca se invoca existenta unor probe, neadministrate si, in consecinta neluate in considerare in primele doua faze de judecare a litigiului, a stabilit invitarea celor trei membri columbofili sus mentionati la sediul FNCPR, in vederea unor discutii lamuritoare, precum si a administrarii tuturor probelor noi, de care acestia inteleg sa se foloseasca in faza solurionarii contestatiei de catre Consiliului Director al federatiei.
De asemenea, solicitam reprezentantilor legali ai Asociatiei Columbofile a Judetului Arges sa transmita urgent catre FNCPR (pana in daat de 01-02-2021), intreaga documentatie elaborata in faza solutionarii la fond acestui litigiu, precum si orice alte probatorii care pot fi utile si pertinente in solutionarea cauzei de catre CD al FNCPR.

MENTIONAM CA RESPECTIVA INTALNIRE VA AVEA LOC LA SEDIUL FNCPR IN DATA DE 01-02-2021, INCEPAND CU ORELE 12.00.

Va invederam faptul ca Statutul FNCPR, in vigoare la data prezentului comunicat contine urmatoarele prevederi legate de probatoriile care pot fi administare in fata comisiilor si CD ale FNCPR, aplicabile in toate cazurile litigioase:
- Art. 29 din Statut, respectiv administrarea probatoriilor in cazul analizarii,dezbaterii si judecarii unor posibile abateri de natura columbofila, prevede ca partile implicate , respectiv RECLAMANTII, CONDUCEREA ASOCIATIEI SI MEMBRI COLUMBOFILI ACUZATI DE SAVARSIREA UNOR ABATERI vor putea uza, de urmatoarele mijloace de proba:

 Proba testimoniala- fiecare parte se poate folosi de audierea unui martor care poate sa ateste in mod intemeiat situatia de fapt, respectiv circumstantele in care s-au produs ipoteticele abateri columbofile,

 Inscrisurile- fiecare parte se poate folosi de inscrisuri in dovedirea celor sustinute. De asemenea, vor fi solicitate oficial inscrisuri din dosarele concursurilor organizate sau unde a participat aceasta asociatie afiliata,

 Interogatoriul- vor fi adresate de membri comisiei intrebari partilor, de asemenea pot fi transmise comisiei de catre parti intrebari pertinente si utile cauzei, prin care partile inteleg sa obtina raspunsuri pertinente in dezlegarea corecta a cauzei,

 Inregistrarile audio si video- pot fi prezentate comisiei in cazul in care exista asupra vreunei parti;

IN CONCLUZIE, ASIGURANDU-VA DE RESPECTAREA INTOCMAI A PREZUMTIEI DE NEVINOVATIE , A RESPECTARII DREPTURILOR LEGALE SI STATUTARE ALE MEMBRILOR ASOCIATIILOR AFILIATE, A DREPTULUI LA APARARE, PRECUM SI DE INTENTIA NOASTRA EXCLUSIVA DE DEZLEGARE A ADEVARULUI SI MEDIERE A TUTUROR LITIGIILOR COLUMBOFILE DEDUSE JUDECATII, SOLICITAM IN MOD IMPERATIV PERSOANELOR MENTIONATE IN ACEST COMUNICAT, SA PARTICIPE, INCEPAND CU ORELE MENTIONATE SI SA INTERPRINDA DEMERSURILE NECESARE, IN VEDEREA ADMINISTRARII PROBATORIILOR NECESARE SI UTILE SOLUTIONARII ACESTOR CAZURI LITIGIOASE.

Data: 30-01-2021 PRESEDINTE FNCPR
MARIUS FLORIN TUNDUC

PRIM VICEPRESEDINTE FNCPR
ALEXANDRU FLORIAN GATEJESCU

RESPONSABIL FINANCIAR
RAZVAN SIPOTEANU

inapoi