EXPOZITIA NATIONALA CATEGORIA STANDARD

Expozitia Nationala cat. Standard va avea loc la Brasov,in perioada 04-06 decembrie, in cadrul Expozitiei provinciale Transilvania.

Asociatiile judetene, pot participa cu un nr de 10 porumbei nominalizati [ 5 masculi - 5 femele] la categoria norma olimpica si maxim 4 pui [inele 2015] cu minim 3 etape de 100 km. In cadrul festivitatii de premiere din data de 05 decembrie se vor premia primii 5 masculi si 5 femele la categoria norma olimpica si primii 3 masculi si 3 femele la categoria pui. Se vor premia si primele 3 Asociatii Judetene cu loturi complete. Lista cu porumbeii participanti se va comunica pana la data de 30 noiembrie, la nr. tel.0740047309 dl. MACOVSCHI MIHAIL.

La Expozitia Europeana de la Bucuresti vor participa primii 15 masculi si femele din campionatul national, care vor fi rearbitrati, in vederea alcatuirii lotului Romaniei. Vor participa si primii 5 pui, masculi si femele, cate 2 din fiecare sex vor reprezenta Romania la categoria pui .

In cadrul Expozitiei de la Bucuresti va avea loc un curs de arbitrii internationali, la care vor putea participa arbitrii nationali. Locatia si ora vor fi publicate in programul expozitiei.


Presedinte C.N.A

Daniel V.Pop

inapoi