EXPOZITIA PROVINCIALA A TRANSILVANIEI

Asociația Columbofila Alba, în calitate de organizator, va invita la un eveniment grandios - Expozitia Provinciala a Transilvaniei, Alba Iulia 15-17 Decembrie 2017.

Adresa Vasile Alecsandri Nr.68

Programul Expoziției :
INTRAREA LIBERA ȘI CATALOGUL EXPOZIȚIEI GRATUIT

Vineri : ora 9-16 primirea porumbeilor

ora 17-20 arbitrare Standard

Sambata: ora 9 Deschiderea Expoziției

ora 17 Închiderea Expozitiei.

Ora 19 Banchetul ,formație de muzica live, și premierea Campionilor ,cupe și plachete.

Duminica: ora 9 -11 vizitarea expozitiei

ora 12 predarea porumbeilor.

În cadrul expozitiei vor fi standuri cu produse columbofile și vânzare de porumbei.

Regulamentul de participare : EXPOZITIA PROVINCIALA TRANSILVANIA

Fiecare județ este obligat sa participe cu 40 porumbei ,prețul per porumbel fiind de 12,5 Lei,indiferent dacă aduce la expoziție sau nu toți cei 40 de porumbei este obligat sa plătească cei 12,5 lei pentru cei 40 de porumbei . La expoziție vor participa porumbeii de locul 1,2 și 3 din clasamentul provincial , dacă porumbelul este pierdut, vândut sau campion la mai multe categorii face obiectul neprezentării , astfel județele nominalizand facultativ restul porumbeiilor.

Crescătorul care face obiectul aliniatul de mai sus ,adică porumbelul este pierdut, vândut va da o declarație pe proprie răspundere în acest sens ,altfel cei care refuza sa expună porumbelul nu beneficiază de cupa și diploma ,și conform comunicatului dat de C.D. al F.N.C.P.R din 2015 referitor la Expozițiile Provinciale JUDEȚELE nu poat participa CU PORUMBEI la Expozitia Națională.
La clasa Standard județele care doresc sa participe , vor trebui sa participa cu lot complet separat de lotul din campionat, de 5 masculi +5 femele și 4 pui 2 femele și 2 masculi.

Pentru a promova și marii participării crescatoriilor la Expozitia Provinciala a Trasilvaniei , venim în ajutorul crescatoriilor cu INTRAREA LIBERA ȘI CATALOGUL GRATIS ,obligând asociatiile la plata de 500 lei / asociație , așadar fiecare asociație beneficiază de intrarea gratuita a crescatoriilor, catalogul gratis și o camera de 2 persoane 1 noapte gratis pentru delegații județelor participante.

Penrtu mai multe informații , va rog contactați:
Panduru Dan 0755131658

inapoi