EXPOZITIA PROVINCIALA A TRANSILVANIEI

Actualizare 04.11.2016:

În urma discuțiilor cu președinții de asociații, doresc sa clarific unele nelămuriri la regulamentul EXPOZIȚIEI PROVINCIALE de la ALBA IULIA 25-27 NOV.

Prețul biletului la masa festiva este de 100 lei.

Porumbeii trebuie nominalizați pana în data de 11.11.2016.

Porumbeii nominalizați vor fi de loc. 1,2 și 3 din fiecare judet ,inclusiv palmares 2 și 3 ani.

În cadrul banchetului se vor premia porumbeii și crescătorii la un an și palmares 2 și 3 ani cupe loc 1,2,3 ,diploma pana la loc 10 .

Crescătorii care nu fac dovada, în cazul neprezentării porumbeiilor conform regulamentului nu vor fi premiați în cadrul expoziției provincilale 2016 sau de palmares dacă apar în clasament în anul 2017 tot în cadrul expo. Provinciala 2017.

Pentru clasa Standard lotul trebuie compus din 5 femele +5 masculi norma olimpica ,și 4 pui , 2 femele +2 masculi , porumbeii la clasa Standard se plătesc separat 12,5 / porumbel .

Asociatiile care doresc sa participe la clasa Standard sunt obligate sa prezinte lotul complet, altfel nu vor fi arbitrați.

Asociatiile care nu respecta regulamentul Asociatiei organizatoare nu vor putea participa la Expozitia Provinciala de la Alba Iulia 25-27 NOV.


 

Asociația Columbofila Alba, în calitate de organizator, va invita la un eveniment grandios - Expozitia Provinciala a Transilvaniei, Alba Iulia 25-27 noiembrie 2016.

Adresa: Vasile Alecsandri Nr.68

Programul Expoziției:

INTRAREA LIBERA ȘI CATALOGUL EXPOZIȚIEI GRATUIT

Vineri : ora 9-16 primirea porumbeilor
ora 17-20 arbitrare Standard

Sambata: ora 9 Deschiderea Expoziției
ora 17 Închiderea Expozitiei.
Ora 19 Banchetul ,formație de muzica live, și premierea Campionilor ,cupe și plachete.

Duminica: ora 9 -11 vizitarea expozitiei
ora 12 predarea porumbeilor.

În cadrul expozitiei vor fi standuri cu produse columbofile și vânzare de porumbei.

Regulamentul de participare:

EXPOZITIA PROVINCIALA TRANSILVANIA

Fiecare județ este obligat sa participe cu 40 porumbei, prețul per porumbel fiind de 12,5 Lei, indiferent dacă aduce la expoziție sau nu toți cei 40 de porumbei este obligat sa plătească cei 12,5 lei pentru cei 40 de porumbei. La expoziție vor participa porumbeii de locul 1,2 și 3 din clasamentul provincial, dacă porumbelul este pierdut, vândut sau campion la mai multe categorii face obiectul neprezentării, astfel județele nominalizand facultativ restul porumbeiilor.

Crescătorul care face obiectul aliniatul de mai sus, adică porumbelul este pierdut, vândut va da o declarație pe proprie răspundere în acest sens, altfel cei care refuza sa expună porumbelul nu beneficiază de cupa și diploma ,și conform comunicatului dat de C.D. al F.N.C.P.R din 2015 referitor la Expozițiile Provinciale JUDEȚELE nu poat participa CU PORUMBEI la Expozitia Națională.  

La clasa Standard județele care doresc sa participe , vor trebui sa participa cu lot complet separat de lotul din campionat, de 5 masculi +5 femele și 4 pui 2 femele și 2 masculi.

Pentru a promova și marii participarea crescatorilor la Expozitia Provinciala a Trasilvaniei, venim în ajutorul crescatorilor cu INTRAREA LIBERA ȘI CATALOGUL GRATIS, obligând asociatiile la plata de 500 lei / asociație , așadar fiecare asociație beneficiază de intrarea gratuita a crescatorilor, catalogul gratis și o camera de 2 persoane 1 noapte gratis pentru delegații județelor participante.

Pentru mai multe informații , va rog contactați:
Panduru Dan 0755131658

inapoi