F.C.I. WORLD CHAMPIONSHIP 2015 20 TARI INSCRISE IN COMPETITIE

Locatia de vis din Ardeal dar si locul in care este construit Columbodromul Romanian Grand Prix F.C.I. este unul feeric. Din afirmatiile columbofililor, acestia au afirmat ca o constructie ca si la Arad nu gasesti cu siguranta la nici un columbodrom din Europa. Investitiile de cateva zeci de mii de euro au pus amprenta pe acest columbodrom care are in acest an onoarea de a organiza F.C.I.World championship 2015. Cateva fotografii reprezentative gasiti in galeria foto de la sfarsitul articolului.

20 DE TARI inscrise in competitia F.C.I. World Championship 2015 care se va desfasura la Arad, in cadrul columbodromului Romanian Grand Prix F.C.I.

[ VEZI PARTICIPANTII – CLICK AICI ]

F.N.C.P.R., membra in familia mondiala a F.C.I., este mandatata sa organizeze acest eveniment si sa creeze punti de prietenie intre columbofilii de pe glob. In toamna in Romania se vor intalnii delegatii din toata lumea pentru a sarbatorii sportul columbofil, si pentru a vedea si aprecia frumusetea Romaniei.

Federatia Nationala ofera din nou columbofililor romani mandria ca in acest an, grandiosul eveniment sa se desfasoare la noi in tara. Atunci cand spunem F.C.I. in Romania ne gandim la: F.N.C.P.R. – singura federatie afiliata F.C.I. din Romania care ofera columbofililor posibilitatea de a-si zbura porumbeii intr-un cadru legal, recunoscut in Europa dar si prin siguranta concursurilor care a fost felicitata de catre multi columbofili importanti ai Europei.

Asa cum mai este numita Federatia Nationala de catre columbofilii din Romania ,”Champions League„, reuseste din nou sa bifeze un succes care se anunta de zile mari.

Toate aceste progrese din Federatia Nationala in tehnologie, logistica si performanta columbofila din ultimii ani au reusit sa faca din tara noastra una dintre cele mai bine organizate si structurate organizatii la nivel de Europa. Fostul presedintele al federatiei, domnul Bilan Florin alaturi de predecesorul sau, domnul Tunduc Marius au adus acest sport la un nivel nobil si respectat in Romania.

 

inapoi