F.C.I. WORLD CHAMPIONSHIP 2015 – COLUMBOFILI DIN TOATE TARILE EUROPENE ISI DAU INTALNIRE IN SEPTEMBRIE LA ARAD

Delegatii din toate tarile din comunitatea europeana vor fi prezente in data de 12 Septembrie la cel mai grandios eveniment columbofil al anului 2015. O onoare pentru Romania, dar si pentru F.N.C.P.R. sa organizeze in acest an „F.C.I. World Championship”. Patronul columbodromului, domnul Traian Cret, se ocupa in detaliu de fiecare aspect al acestuia campionat pentru ca totul sa fie exemplar si Romania sa bifeze inca un succes pe harta europeana columbofila. Inceapand cu aceasta toamna, Romania va fi o tara extrem de tranzitata de nume grele din columbofilia europeana dar si mondiala.

De ce spunem acest lucru?
Pentru ca in septembrie colmbofili renumiti si adevarate vedete columbofile vor pasii poate pentru prima data pe pamanat romanesc cu ocazia desfasurarii etapei finale la „F.C.I. World Championship 2015″ in Arad.

De asemenea, in ianuarie F.N.C.P.R. organizeaza „Cupa Europei”, din nou un eveniment cu o anvergura extrem de mare si care ne va aduce beneficii de imagine la care poate in aceste momente nici macar nu ne gandim.

Ce este F.C.I. World championship?: Acesta presupune organizarea unui concurs tip Columbodrom, unde federatiile afiliate FCI care doresc trimit doua loturi a cate 25 de porumbei (plus 5 rezerve) pentru crescatorii seniori dar si pentru crescatorii tineri pana in 25 de ani.

inapoi