F.C.I. WORLD CHAMPIONSHIP 2015 INCEPEM SERIA REPORTAJELOR SAPTAMANALE DE LA CEL MAI GRANDIOS EVENIMENT LA ACESTEI TOAMNE DIN ROMANIA

F.C.I.World championship 2015 se desfasoara la Arad, la columbodromul Romanian Grand Prix F.C.I..

Ce este F.C.I. World championship ?

Aceasta presupune organizarea unui concurs tip Columbodrom, unde federatiile afiliate FCI care doresc trimit doua loturi a cate 25 de porumbei (plus 5 rezerve) pentru crescatorii seniori dar si pentru crescatorii tineri pana in 25 de ani.

F.N.C.P.R. - exclusivitate si performanta

F.N.C.P.R., membra in familia mondiala a F.C.I., este astazi mandatata sa organizeze acest eveniment si sa creeze punti de prietenie intre columbofilii de pe glob. In toamna in Romania se vor intalnii delegatii din toata lumea pentru a sarbatorii sportul columbofil, si pentru a vedea si aprecia frumusetea Romaniei. Federatia Nationala ofera din nou columbofililor romani mandria ca in acest an, grandiosul eveniment sa se desfasoare la noi in tara. Atunci cand spunem F.C.I. in Romania ne gandim la: F.N.C.P.R. - singura federatie afiliata F.C.I. din Romania care ofera columbofililor posibilitatea de a-si zbura porumbeii intr-un cadru legal, recunoscut in Europa dar si prin siguranta concursurilor care a fost felicitata de catre multi columbofili importanti ai Europei. Asa cum mai este numita Federatia Nationala de catre columbofilii din Romania ,"Champions League", reuseste din nou sa bifeze un succes care se anunta de zile mari. Toate aceste progrese din Federatia Nationala in tehnologie, logistica si performanta columbofila din ultimii ani au reusit sa faca din tara noastra una dintre cele mai bine organizate si structurate organizatii la nivel de Europa. Fostul presedintele al federatiei, domnul Bilan Florin alaturi de predecesorul sau, domnul Tunduc Marius au adus acest sport la un nivel nobil si respectat in Romania.

F.C.I. World championship se desfasoara in Arad, la Romanian Grand Prix F.C.I.

Locatia de vis din Ardeal dar si locul in care este construit Columbodromul Romanian Grand Prix F.C.I. este unul feeric. Din afirmatiile columbofililor, acestia au afirmat ca o constructie ca si la Arad nu gasesti cu siguranta la nici un columbodrom din Europa. Investitiile de cateva zeci de mii de euro au pus amprenta pe acest columbodrom care are in acest an onoarea de a organiza F.C.I.World championship 2015. Cateva fotografii reprezentative gasiti in galeria foto de la sfarsitul articolului.

Etape

Columbodromul beneficiaza de conditii excelente pe traseul de zbor. Acesta se intinde pe campia Ungariei si ofera un cadru excelent de zbor. Etapele oficiale care au lansare exclusiva din Ungaria ofera porumbeilor un traseu excelent si conditii de greutate medii. Etapele pot fi gasite mai jos.

Etapa Data Ora lansarii Distanta (km) Detalii
Kiskunfelegyhaza 15-08-2015  N/a 125 detalii
Dabas 22-08-2015  N/a 188 detalii
Bicske 29-08-2015  N/a 250 detalii
Pannonhalma 05-09-2015  N/a 315 detalii
Sopron 12-09-2015  N/a 405 detalii
.

Finala 

Ospitalitatea echipei de management a columbodromului dar si si utilitatile acestuia va vor impresiona in mod sigur. Va invitam si pe dumneavoastra sa participati la etapa finala cu lansare de la "Sopron" care va avea o distanta de 405 km. Voia buna si distractie le gasiti acolo cu siguranta.

Fotografii reprezentative de la Romanian Grand Prix F.C.I.

fci-romanian-grand-prix-olr-1 fci-romanian-grand-prix-olr-2 fci-romanian-grand-prix-olr-3 fci-romanian-grand-prix-olr-4 fci-romanian-grand-prix-olr-5 fci-romanian-grand-prix-olr-6  2fci-romanian-grand-prix-olr-1  

inapoi