F.C.I. WORLD CHAMPIONSHIP 2015 ľ NUME SONORE PREZENTE LA ETAPA FINALA DIN DATA DE 12 SEPTEMBRIE, PRINTRE ACESTEA JOSÚ TERESO (PRESEDINTELE F.C.I.)

Datorita faptului ca F.N.C.P.R. reprezinta sportul columbofil romanesc la cel mai inalt nivel, prin presedintele federatiei nationale domnul Tunduc Marius dar si prin restul columbofililor din Comitetul Director, Romania a reusit sa aduca cel mai tare campionat la noi in tara!

De asemenea un aport extraordinar il are columbodromul „Romanian Grand Prix F.C.I.” pentru faptul ca porumbeii sunt gazduiti si antrenati in acest columbodrom extraordinar al Romaniei.

Delegatii din toate tarile din comunitatea europeana vor fi prezente in data de 12 Septembrie la cel mai grandios eveniment columbofil al anului 2015. O onoare pentru Romania, dar si pentru F.N.C.P.R. sa organizeze in acest an „F.C.I. World Championship”. Patronul columbodromului, domnul Traian Cret, se ocupa in detaliu de fiecare aspect al acestuia campionat pentru ca totul sa fie exemplar si Romania sa bifeze inca un succes pe harta europeana columbofila. Inceapand cu aceasta toamna, Romania va fi o tara extrem de tranzitata de nume grele din columbofilia europeana dar si mondiala.

Cateva dintre principalele nume care vor fi prezente la acest eveniment sunt: José Tereso (presedintele F.C.I.), István Bárdos, Manuel Pereira, Dusan Kasan si multe alte nume sonore.

De ce spunem acest lucru?
Pentru ca in 12 septembrie colmbofili renumiti si adevarate vedete columbofile vor pasii poate pentru prima data pe pamanat romanesc cu ocazia desfasurarii etapei finale la „F.C.I. World Championship 2015” in Arad.

De asemenea, in ianuarie F.N.C.P.R. organizeaza „Cupa Europei”, din nou un eveniment cu o anvergura extrem de mare si care ne va aduce beneficii de imagine la care poate in aceste momente nici macar nu ne gandim.

inapoi