F.C.I. WORLD CHAMPIONSHIP 2015 SAPTAMANA ACEASTA AU AJUNS PORUMBEII DIN ITALIA, PORTUGALIA SI SERBIA

Datorita faptului ca F.N.C.P.R. reprezinta sportul columbofil romanesc la cel mai inalt nivel, prin presedintele federatiei nationale domnul Tunduc Marius dar si prin restul columbofililor din Comitetul Director, Romania a reusit sa aduca cel mai tare campionat la noi in tara!

De asemenea un aport extraordinar il are columbodromul „Romanian Grand Prix F.C.I.” pentru faptul ca porumbeii sunt gazduiti si antrenati in acest columbodrom extraordinar al Romaniei.

Saptamana aceasta a fost una extrem de agitata pentru echipa de management a columbodromului. Sosesc din ce in ce mai multe echipe de porumbei din tari afiliate F.C.I.. In aceasta saptamana au ajuns porumbei din Italia si Portugalia, urmand ca maine sa soseasca si porumbeii columbofililor din Serbia.

Ce este F.C.I. World championship?: Acesta presupune organizarea unui concurs tip Columbodrom, unde federatiile afiliate FCI care doresc trimit doua loturi a cate 25 de porumbei (plus 5 rezerve) pentru crescatorii seniori dar si pentru crescatorii tineri pana in 25 de ani.

Va prezentam in continuare cateva fotografii realizate in cursul acestei saptamani la columbodrom dar si fotografii cu porumbeii tarilor participante.

inapoi