F.C.P.R. SI A.C.P.J.G.-RO AU SEMNAT UN PROTOCOL DE COLABORARE ISTORIC

10 SEPTEMBRIE 2014, O ZI FRUMOASA DE TOAMNA IN BUCURESTI, DOUA ASOCIATII CARE DORESC PROMOVAREA SI DEZVOLTAREA COLUMBOFILIEI, AU SEMNAT UN PROTOCOL DE COLABORARE ISTORIC, FARA NICIUN INTERES

Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania, cu un impresionant numar de membri, iubitori si crescatori de porumbei Voiajori performanti, impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati din Romania, cu membri crescatori de porumbei de diferite rase, de zbor, de inaltime care, prin performantele realizate, au schimbat in bine adevarata fata a celui care iubeste performanta.

 

FCPR, reprezentat prin domnul inginer Marius Florin Tunduc si domnul avocat Florin Gatejescu, nu mai are nevoie de multa prezentare. Numarul membrilor si recunoasterea pe care o au, atat in tara, cat si in strainatate, spun totul.

 

 

ACPJG-RO este tot o mandrie pentru Romania. Este unicata, are membri in toata tara, are crescatori campioni la diferite rase de zbor, de inaltime, performant si crescatori de porumbei cu joc, care au dovedit cu totii ca sunt adevarati campioni.

 

 

 

Ce poate sa fie mai frumos decat ca acesti campioni la distanta si campionii la inaltime sa aiba acelasi tel in tot ceea ce fac. Eu sper ca membrii asociatiei noastre, ACPJG-RO, care nu sunt putini la numar, sa fie bucurosi si sa aiba incredere in acest protocol. M-as bucura foarte mult ca in toate orasele tarii sa se dezvolte dragostea de a creste porumbeii performanti de zbor, fiindca nimic nu este mai frumos si palpitant decat concursurilor de zbor.

 

Atat voiajorii de zbor, cat si porumbeii de zbor si joc, iti aduc atatea satisfactii incat nu au comparatie. Pentru mine, este, a fost si va fi foarte greu sa-i inteleg pe cei care spun ca au si cresc rase de zbor si joc, dar nu-i lasa liberi sa faca performanta. Acest protocol de colaborare este o realitate si se va vedea cat de curand in cadrul Expo fauna INDAGRA 2014. In columbofilie, daca nu respecti, nu vei fi respectat.

 

Frumos ar fi ca fiecare sa creasca porumbei din pasiune si devotament!

 

Torino,

 

Septembrie 2014

inapoi