FCI WORLD CHAMPIONSHIP 2015 & ROMANIAN FCI GRAND PRIX

MAREA FINALA

Sambata 12 septembrie la Arad (Zimand) se va desfasura finala celei mai mari competitii de tip columbodrom organizata vreodata in Romania - FCI WORLD CHAMPIONSHIP 2015.

Competitia desfasurata intre loturile nationale a fiecarei tari reuneste anul acesta porumbeii din 20 de tari. Oare cine va castiga aceasta prestigioasa competitie?

In acelasi timp si unic pana acum, in aceiasi zi de la aceiasi distanta 405 km (Sopron - Ungaria) vor fi lansati si porumbeii de la FCI ROMANIAN GRAND PRIX, care se vor intrece pentru sume uriase.

Asadar la Arad, va invitam sambata la o sarbatoare de zile mari a columbofiliei romane.

Vor fi prezenti invitati de marca din toata Europa: Jose tereso, presedintele FCI, Istvan Bardos (presedinte Fed. Ungara) si Stefan van Bockstaele (presedinte Fed. Belgiana) - vicepresedinti FCI, presedintii federatiilor: Spaniole, Austriece, Sarbe, Slovace, Ukrainiene, Portugeze, si Franceze.

Vor fi prezenti invitati speciali din Taiwan.

Seara de la orele 21.00, proprietarul columbodromului va invita la o seara speciala de premiere a celor doua competitii, condimentata cu mancare buna, muzica si bautura alaturi de invitatii enumerati mai sus si de campioni ai curselor pe columbodrom.

Nu uitati deci sambata 12 septembrie fiti alaturi de FNCPR si FCI la WORLD CHAMPIONSHIP 2015!!!

inapoi