FNCPR ISI DORESTE ORGANIZAREA UNUI CAMPIONAT DE TIP COLUMBODROM

Vești bune pentru columbofili și mai ales pentru cei pasionați de concursurile cu porumbei în campionatul de tip columbodrom.
Așa cum știți, FNCPR își dorește organizarea unui campionat de tip columbodrom după niște reguli clare, care să dea șansa celor mai buni porumbei și crescători care participă la acest tip de concursuri să fie premiați la Gala Campionilor organizată de FNCPR și cunoscuți peste tot in lume.
Pentru o bună organizare și implementare a campionatului, FNCPR a decis formarea unei comisii formată din 4 reprezentanți, împărțiți pe marile provincii ale țării.
Este nevoie de foarte multa muncă și implicare pentru ca acest proiect sa aibă succesul dorit.
Comisia este formată din :

Alexandru Huzu vicepreședinte FNCPR de foarte mulți ani, responsabil cu activitatea in columbodroame și președintele acestei comisii.
Tel contact : 0745107101 email: alexandru.huzu@yahoo.com


Giani Urda din Piatra Neamț, jucător de columbodroame de peste 8 ani, cu rezultate notabile care joaca în tandem cu fiica lui Maya ( Giani + Maya). Giani a acceptat această provocare și a decis să ne ajute cu bogata lui experiență în această activitate, pentru ca vrea să avem în Romania un campionat de tip columbodrom , curat si atractiv . Suntem convinsi că va reuși.
Giani este responsabil pentru activitatea columbodroamelor pentru zona Moldova. Succes Giani !
Tel contact : 0745006342 e-mail : giani.urda@gmail.com

Ștefan Filip din Sibiu, este un crescător de porumbei extrem de pasionat de concursurile de maraton și de concursurile de tip columbodrom. Este vicepreședintele Asociatiei Columbofile Sibiu. Un columbofil extrem de implicat in tot ceea ce face, cu rezultate deosebite la concursuri.Ștefan va fi responsabil pentru activitatea columbodromelor din zona Ardeal si Banat. A acceptat această provocare pentru ca speră ca acest demers al Federației să aibă succes și să le aducă colegilor columbofili care participă la concursurile de tip O.L.R. plusul de satisfacție, pe lângă cel de a câștiga la un columbodrom.
Succes Ștefan!
Tel contact : 0745821841 e-mail : stfflp@gmail.com

Vladimir Nuta din Bucuresti, S-a născut și a copilărit in Ploiesti.
În 2000 a absolvit ASE-ul, la facultatea de Management. A avut porumbei de la o vârstă fragedă, dar în timpul facultății a renunțat la porumbei, deoarece s-a mutat la București.
A revenit în sportul columbofil de câțiva ani și a preferat competiția de tip columbodrom, deoarece timpul alocat porumbeilor este foarte puțin. A acceptat această provocare, convins că vom reuși să facem din acest tip de campionat unul de prestigiu, de maximă credibilitate în sportul columbofil. Vladimir va fi responsabil cu activitatea columbodroamelor pentru zona Oltenia.
Succes Vladimir !
Tel contact : 0723162393 e-mail: vladimir.nuta@icloud.com

Ne bucuram ca am găsit prin această comisie oameni implicați și dornici, să ajute la dezvoltarea acestui tip de campionat.
Le dorim succes tuturor și sperăm să avem succes împreună cu toate columbodroamele, care vor adera la acest proiect!

Alexandru Huzu

 

inapoi