FNCPR - PRIMUL PAS SPRE CIPURI ELECTRONICE MAI IEFTINE

Va anunt cu deosebita placere ca am facut primul pas spre realizarea promisiunii din primavara, prin care vom incerca sa putem avea preturi la cipurile electronice mai mici.

FNCPR va distribuii incepand cu ianuarie 2016 cipuri electronice Tipes 600+, care sunt compatibile cu mai multe tipuri de ceasuri printre care si Bricon.

Pretul de vanzare va fi de 1.25 euro/cip cu TVA inclus.

Cipurile vor putea fi achizitionate de la Expozitia Nationala Columbofila a Romaniei, din ianuarie de la Bucuresti, sau prin intermediul asociatiilor direct de la sediul nostru prin comanda telefonica sau local.

Este doar un prim pas pe care l-am facut dupa ce firmele Benzing si Bricon nu au dorit sa dea curs invitatiei noastre de sprijinire a sportului columbofil in Romania.

In viitorul apropiat vom prezenta finalizarea negocierilor care se poarta in acest moment cu doua firme producatoare pentru sisteme de constatare si cipuri.

Cipurile vor fi vandute oficial, cu factura direct de la FNCPR, fara profit, avand ca scop sprijinirea columbofililor in practicarea hobby-ului nostru.


Marius Tunduc
Presedinte FNCPR

inapoi