GALA NATIONALELOR, UN EVENIMENT DEDICAT CASTIGATORILOR ETAPELOR NATIONALE DE MARATON

Gala Naționalelor, noul proiect de premiere al etapelor naționale inițiat de conducerea Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România, este evenimentul festiv care va deschide Expoziția Națională Columbofilă de la Brașov. Gala, premierea și banchetul vor avea loc vineri, 17 ianuarie 2020, începând cu arele 20:00, la sala de evenimente Kronwell.

După cum ați aflat, pentru a pune încă o dată în evidență importanța etapelor naționale și a celor mai buni porumbei și crescători care au participat la aceste concursuri, Federația Națională a pus bazele unui nou eveniment festiv, inclus în programul Expoziției Naționale. Gala Naționalelor, a cărei primă ediție va avea loc în premieră anul viitor, va fi primul eveniment din lista de manifestări dedicate Zilelor columbofiliei românești. Gala Naționalelor va include atât premierea, cât și o masă festivă, desfășurate în incinta sălii Kronwell din municipiul Brașov, vineri, 17 ianuarie 2020, începând cu orele 20:00.

Astfel, este pentru prima dată când porumbeii și crescătorii care excelează la concursurile naționale vor avea parte de un eveniment festiv aparte, dedicat exclusiv lor. Fiecare asociație organizatoare, cu concursul căreia se desfășoară una dintre etapele naționale (Berlin Național, Birzai Național, Praga Național, Izium Național, Tokmak Național, Madona Național, Stendal Național și Vilnius Național), va acorda câștigătorilor premiile stabilite pentru fiecare concurs național în parte.  Lista câștigătorilor a fost deja stabilită și o puteți viziona accesând butoanele alăturate. De asemenea, alăturat veți găsi toate indicațiile legate de locația evenimentului, modalități de achiziționare a biletelor de participare, dar și alte informații utile.

   

BERLIN NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
BIRZAI NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
PRAGA NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
IZUM NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
TOKMAK NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
MADONA NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
STENDAL NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI
VILNIUS NATIONAL PORUMBEI CRESCATORI

Alte detalii pe www.galacampionilor.ro

 Ia-ti bilet!

inapoi