GEST DE MARE ONOARE: MOISE DINU - VRANCEA

Dintr-o eroare a tehnicului judetului Valcea care nu a introdus datele pentru Olimpiada de la Budapesta , porumbelul d-lui Lupsa Constantin nu a fost introdus la categorie fond. In data de 12 noembrie am fost contactat de domnia sa si i-am explicat ca nu pot sa-l ajut deoarece a exzistat un termen pina la care se putea trimite datele si acest termen e depasit de mult.
I-am sugerat sa incerce sa ia legatura cu Moise Dinu, care poata ii va ceda locul lui.
La cateva ore am fost sunat de d-nul Lupsa Constantin care mi-a spus ca a vorbit cu Moise Dinu si ca doreste retragerea porumbeluilui propriu din Lotul Olimpic pentru care o sa primesc un mail cu cele relatate, ca porumbelul d-lui Lupsa este mai bun si merita sa fie in lot.
Un gest de o omenie incredibila intr-o lume in care majoritatea au uitat ce inseamna bunatatea si respectul valorilor.
Un gest care mi-a dat sparanta ca se poate si in Romania sa avem respect unul fata de altul.
Este un gest frumos mai ales ca d-l Moise Dinu cu aceasta olimpiada indeplinea norma de titlul suprem din columbofilie " Maestrul Columbofil " un lucru extraordinar.
In acelasi timp re-amintesc columbofililor ca ei sunt cei care trebuie sa transmita datele pentru Campionatul Olimpic tehnicilor de judet dar si tehnicilor de judet ca este obligatia lor atat legala dar mai ales morala de a face tot posibilul ca cei mai buni porumbei ai asociatiilor sa ajunga pe locurile pe care le merita.

Felicitari domnule Moise Dinu.

Badea Dorel
Presedinte CNS al FCPR

inapoi