HOTARARILE COMISIEI NATIONALE DE DISCIPLINA PRONUNTATE IN SEDINTA DIN DATA DE 02-11-2013

1. Referitor la contestatiile formulate de domnii Chiribuc Radu, Cazaciuc Ion, Tardea Mihai impotriva deciziilor comitetului de conducere al Asociatiei Crescatorilor de Porumbei a Judetului Botosani, CND solicita presedintelui asociatiei convocarea urgenta a sedintei Adunarii Generale a asociatiei in primul trimestru al anului 2014 avand in vedere o serie de inadvertente in functionarea corecta si legala a entitatii sus mentionata.

2. Referitor la cele invederate de reclamanti cu privire la fisele de concurs ale crescatorului Iureti Relu, CND solicita CNS analizarea de urgenta in prima sedinta care va avea loc in cursul anului 2013 a inscrisurilor mentionate si adoptarea masurilor legale conforme RNS al FCPR.

3. CND anuleaza ca nelegala si neintemeiata decizia pronuntata de Asociatia Columbofila Maramures si solicita asociatiei reanalizarea intr-un cadru legal si statutar a litigiului si pronuntarea urgenta a unei decizii care va fi comunicata partilor implicate.Mentionam faptul ca CND nu are atributiuni in stabilirea identitatii transportatorilor care presteaza servicii pentru asociatiile columbofile afiliate.

4. CND stabileste reducerea sanctiunii de suspendare pe o perioada de zece ani din activitatea columbofila a domnului Capatana Mihai, membru al Asociatiei Columbofile a Judetului Dolj Ioan Gelu Gatejescu la suspendarea calitatii de membru columbofil pentru o perioada de doi ani si anularea rezultatelor columbofile obtinute in Campionatul National Columbofil in anul competitional 2013.

5. Referitor la sesizarea formulata de un grup de membri ai Aociatiei Columbofile Danubius Braila, inscris nesemnat de vreunul din membri, CND constata ca asemenea abateri sunt judecate si solutionate ca organ competent de Comisia de Disciplina a asociatiei, deciziile comisiei putand fi contestate la CND.

6. Referitor la solicitarea domnului Guta Marian Eugen, membru al Asociatiei Columbofile Constanta CND hotaraste ca in conformitate cu prevederile Statutului asociatie oersoana sus mentionata are dreptul sa candideze la orice functie in cadrul organelor de conducere ale asociatiei sus mentionata.

Presedinte CND

Alexandru Florian Gatejescu

inapoi