IN ATENTIA ASOCIATIEI CONSTANTA

În urma solicitărilor primite de la Ac ConstanÈ›a, a unor membrii ai acestei asociaÈ›ii È™i a analizei situaÈ›iei existente, s-au constat următoarele.
În acest moment există o serie de acÈ›iuni de validare în instanță a unor adunări generale ale asociaÈ›iei, făcute de grupuri diferite. Până în acest moment nu există o adunare generală validată de instanță din cele organizate în perioada 2017 - 2018. Ca atare în evidenÈ›ele federaÈ›iei figureaza comitetul de conducere care a coordnat È™i sezonul 2017, fără ca cineva să conteste acest lucru.

Pe parcursul sezonului 2017, s-au constatat că din punct de vedere sportiv, au activat în campionat 5 cluburi, lucru necontestat de nimeni pană în acest moment.

Totodată planul de zbor, prezentat în PNC, nu a fost constestat de nimeni din AC ConstanÈ›a.
În acest sens, pentru a permite membrilor columbofili, pregătirea în bune condiÈ›ii a sezonului competiÈ›ional, preÈ™edintele în exerciÈ›iu al asociaÈ›iei, dl Marian Guță, va convoca membrii respectivului comitet, avînd dovada convocării tuturor, prin SMS sau mail, urmînd ca în maxim 4 zile să trimită pe mailul oficial al federaÈ›iei decizia Comitetului AC ConstanÈ›a cu privire la:

1.Persoana care va asigura procedurile tehnico-sportive la nivelul asociației, și persoanele care vor face același lucru la nivelul cluburilor

2. Persoana care va gestiona userul și parola programului de clasamente

3. Activarea tuturor persoanelor care au achitat contravaloarea cotizației conform cu sumele virate din conturile AC Constanța pentru anul 2018.

Urmând ca în urma soluÈ›ionării în instanță a actualelor acÈ›iuni, comitetul validat de instanță să îÈ™i intre în atribuÈ™iunile legale după finalizarea acÈ›iunilor.

După primirea copiei procesului verbal, federația urmează să valideze planul de zbor.


Marius Tunduc
Președinte FNCPR

inapoi