INFORMARE

In urma solicitarii primite din partea presedintelui Asociatiei Columbofile Drobeta, cu privire la modalitatea convocarii Adunarii Generale a asociatiei, conform comunicatului postat le site-ul FNCPR, sectiunea asociatii va transmitem urmatoarele:

1. Consiliul director a analizat modul de convocare a Adunarii generale a asociatiei si a constat ca nu se respecta prevederile statutului cadru al asociatiilor afiliate la FNCPR si ca atare Adunarea generala nu este convocata statutar.

2. Va recomandam reluarea procedurii de convocare in conformitate cu statutul asociatiei dvs, la o alta data si respectand intocmai procedurile statutare.

3. Va recomandam convocarea adunarii generale a asociatiei upa data de 1 februarie daca doriti ca un reprezentant al Comitetului director al FNCPR sa fie prezent la sedinta dvs, pentru ca pana la aceasta data nici o persoana din Comitetul director nu poate fi prezenta la adunarea generala a asociatiei dvs.

Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie si de sprijinul nostru in activitatea asociatiei va dorim mullt succes in continuare.


Marius Tunduc
Presedinte FNCPR

inapoi