INFORMARE IMBARCARI TERESPOL SI BRODI 2

Imbaracarea pentru Concursul de Maraton Terespol se va face astfel:
- Centrul Medgidia - imbarca miercuri 09.06.2015, incepand cu ora 08.00 la Oborul orasenesc de pasari si animale vii, judetele: Constanta si Calarasi
- Centrul Braila - imbarca miercuri 09.06.2015, incepand cu ora 15.00 la Vispo (aceaasi locatie ca si in anii trecuti) judetele: Braila si Ialomita. Avand in vedere faptul ca avem doar sisteme Benzing si Megastar, columbofilii din Ialomita sunt rugati sa aduca propriile sisteme de imbarcare Bricon

Imbaracarea pentru Concursul de Fond Brodi 2 se va face joi 10.06.2015, la ore ce vor fi comunicate de Presedintii de asociatii astfel:
- Judetul Constanta - centre la Eforie, Constanta si Medgidia
- Judetul Calarasi - centru la Calarasi
- Judetul Ialomita - centru la Slobozia
- Judetul Braila - centru la Braila

Avand in vedere anunturile crescatorilor, porumbeii pentru Terespol vor fi imbarcati in masina de la Braila iar porumbeii pentru Brodi vor fi imbarcati in masina mare de la Constanta cu care s-au efectat concursurile de viteza demifond.

Rog fiecare asociatie participanta sa-mi trasmita dosarul de la primul fond, joi prin sofer. Sunt convins ca Tehnicul de la fiecare asociatie anuleaza porumbeii care nu au fost anuntati deoarece asa cum au avut dreptul de a introduce proprii porumbei au si obligatia de a aplica RNS.

Cu prietenie,
Dragomir Viorel Marian

inapoi