INVITATIE FCI WORLDCHAMPIONSCHIP FCI BELGIA 2016!!!

Avem onoarea sa va anuntam ca FNCPR a fost invitata la campionatul mondial FCI campionat care are loc in Belgia:

FNCPR poate participa cu un lot de 25 pui pt. campionatul crescatorilor maturi si cu un lot de 15 pui in campionatul crescatorilor tineri.

Transportul porumbeilor in Belgia va fi suportat integral de catre FNCPR. Nu exista cost pt. crescatorii care trimit porumbeii.

Crescatori din urmatoarele tari vor participa la aceasta grandioasa competitive:

BELGIA - BULGARIA – DENEMARCA – GERMANIA - FRANTA – GRECIA – UNGARIA - IRLANDA – ITALIA – CROATIA - LETONIA – LITUANIA – LUXEMBURG – MALTA – OLANDA – NORVEGIA – AUSTRIA – POLONIA – PORTUGALIA – ROMANIA – SLOVENIA – SLOVACIA – SPANIA – CEHIA – SUEDIA – ELVETIA

Toti doritorii care vor sa trimita porumbei la acest columbodrom sunt rugati sa-l contacteze pe Alexandru Huzu pe mail la adresa alexandru.huzu@yahoo.com sau la tel  0745107101 dupa ora 17, pt. a stabili modul de trimitere si nr. porumbeilor pe care vrea sa-l trimita fiecare crescator. Porumbeii trebuie sa fie insotiti de pedigree.

Porumbeii trebuie sa fie pregatiti pentru trimitere in data de 21.03.2015 pana la ora 15. In functie de zona de unde este crescatorul vom organiza colectarea porumbeilor la Sebes Alba.

Finala va alea loc dupa data de 15.08.2016.

inapoi