LICITATIE CARITABILA - FNCPR & FUNDATIA PRETUIESTE VIATA

Federatia Nationala Columbofila organizează în luna decembire, o serie de licitatii caritabile venind în sprijinul Fundației ,,Prețuiește viața,,

Credem cu tărie că prin aceste acțiuni de binefacere, putem aduce puțină bucurie în inimile celor triști, iar binecuvântările pe care marea majoritate dintre noi le avem, de multe ori chiar fără să realizăm asta, pot, datorită donațiilor noastre salva vieți, schimba destine și aduce bucurie în viețile atât de greu încercate a unor semeni ai noștri.

Am găsit în ,,Prețuiește viața,, un partener dedicat ajutorării celor aflați în dificultate, iar în Andreea Marin un om născut parcă pentru aceste acțiuni formidabile.

Totodată am găsit columbofili cu inimă largă, care au decis să ofere pentru licitare, exemplare de mare valoare și calitate, al căror gest filantropic va fi apreciat și aici de către noi dar și de către Creatorul universului.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare, și fie ca acest moment să fie doar începutul unor serii de acțiuni care de-a lungul anilor, în această perioadă din an, vor aduce bucuria Nașterii Mântuitorului Isus Hristos, cu adevărat în viața celor care cu adevărat în aceste momente au nevoie de ajutorul nostru!!!

Mult succes tuturor celor care vor licita!

Marius Tunduc
Președinte F.N.C.P.R.

inapoi