RASPUNS TOPIGEON LA FILMAREA APARUTA PE FACEBOOK

3 Iulie 2017

Catre orice persoana interesata,

Avance Technology a identificat o postare video pe facebook datata cu 2 iulie 2017 originara din Davos City, Filipine. Catalogam acest material video drept o calomnie malitioasa venita din partea concurentei noastre deoarece:

1. Nu distribuim produsele V8 iPigeon in Filipine.

2. Acest video este vadit indreptat catre regiunile/tarile in care iPigeon V8 este folosit la scara larga.

3. In acest material video conexiunea la calculator se realizeaza prin intermediul portului USB care este folosit EXCLUSIV doar in cazul prototipurilor.

Avance Techology reafirma ca V8 iPigeon este un sistem de constatare dotat cu masuri maxime de siguranta, iar ceea ce se prezinta in acel material video nu corespunde cu realitatea. Aceasta postare video ne confirma faptul ca produsele noastre au devenit o amenintare pentru cota de piata a concurentei.

Va asiguram ca puteti avea in continuare incredere in produsele iPigeon si, in acelasi timp, ne vedem nevoiti sa facem demersurile legale necesare impotriva unor astfel de actiuni menite sa defaimeze buna noastra reputatie. Va rugam sa fiti alaturi de noi in intampinarea unor astfel de actiuni rusinoase.

Va multumim de increderea acordata si va asiguram ca vom continua eforturile noastre de a aduce columbofilia la un nivel superior!

Cu stima,
Austin Li
Director Gerneral

 

 


 

[DOCUMENTUL ORIGINAL - PDF]

inapoi