REACTIVARE ABONAMENTE TELEKOM

Prin prezentul comunicat va anuntam ca pentru sezonul 2021 se vor reactiva abonamentele Telekom care au avut o durata de 2 ani, folosite la ceasurile Topigeon in sezonul 2019 si care au fost suspendate de la plata in cursul anului 2020 (si care au fost folosite gratis in sezonul 2020 de catre beneficiarii lor) din cauza covid-19. Pentru sezonul 2021, sezonul de concursuri se va desfasura normal, ca atare aceste abonamente se reactiveaza.

Pentru a beneficia de transmiterea live, precum si de desigilarea de acasa, posesorii de abonamente vor achita o cotizatie de 199 lei, care va fi achitata prin intermediul asociatiilor afiliate. Abonamentul Telekom contine si convorbiri telefonice, sms nationale precum si internet, pentru o perioada de un an de zile. Aceasta perioada este 01.04.2021 – 31.03.2022.

Posesorii de ceasuri electronice Topigeon (care nu au abonamente de la Federatie), Benzing, Bricon si toate cele agreate de catre FNCPR, cu care se concureaza in campionatul FNCPR, vor achita o cotizatie de 90 lei daca doresc sa transmita sosirile live a porumbeiilor pe serverele

Federatiei si pentru a beneficia de desigilarea de acasa, acolo unde este cazul.
Toate aceste sume sunt necesare pentru achitarea cheltuielilor cu sistemele de receptie a datelor, cu personalul implicat in aceste operatiuni si cu dezvoltariile pe care FNCPR le face in fiecare an.

Presedinte
Ing. Tunduc Marius

inapoi